De ultieme zwangerschapschecklist: dé voorbereiding op de komst van jullie kleintje

Je bent zwanger en wil geen stress over praktische dingen als de bevalling dichterbij komt? Wij als mama’s begrijpen dat als geen ander! Daarom hebben we voor jou een handige checklist samengesteld. 

Schrijf je in voor de Tadaaz nieuwsbrief en ontvang als welkomstgeschenk meteen de link om jouw checklist te downloaden!

Je ontvangt op regelmatige basis een Tadaaz e-mail met interessante aanbiedingen en nieuwe producten, afhankelijk van je interesses. Vragen? Bekijk onze privacy verklaring. Uitschrijven kan altijd onderaan de mailing.

Alle belangrijke puntjes op een rijtje in de checklist

Als je zwanger bent kun je niet wachten om je kindje in je armen te sluiten. Elke week van je zwangerschap is een stapje dichter bij de geboorte van je kindje. Maar tot die tijd heb je tijd nodig om van alles te regelen. Gelukkig maar, want er komt een boel kijken bij zo’n baby 👶

Vooral als het de eerste keer is dat jullie een kindje verwachten, zal je versteld staan van al die dingen die op de pad komen. Denk er bijvoorbeeld op tijd aan om je kraamzorg te regelen en natuurlijk je verlof aan te vragen. Je hebt recht op minimaal 16 weken! Tijdens je zwangerschap zal je ontdekken wat je allemaal nodig hebt. Met onze tips zorg jij er in ieder geval voor dat alles in huis hebt en zo voorbereid mogelijk de mommy – wereld ingaat.