Dé ultieme checklist voor de komst van je kleintje.

Zwanger en je wil geen stress over praktische dingen als de bevalling dichterbij komt? We begrijpen je! Daarom stelden we deze handige checklist voor je samen met tal van tips om de komst van je kleintje perfect voor te bereiden. No stress en gewoon genieten van deze zalige periode.

Met deze checklist vermijd je last minute stress en kan je je concentreren op wat echt telt! Schrijf je nu in voor de Tadaaz nieuwsbrief en ontvang niet alleen de leukste tips en weetjes over je zwangerschap, maar ook onze handige zwangerschapschecklist.

Schrijf je in voor de Tadaaz nieuwsbrief en ontvang als welkomstgeschenk meteen de link om jouw checklist te downloaden. Je kan je altijd uitschrijven onderaan de mail. Vragen? Bekijk onze privacy verklaring.

Alle belangrijke puntjes op een rijtje in de checklist.

Eens je zwanger bent kun je niet wachten om je kindje in je armen te sluiten. Elke week van je zwangerschap is een stapje dichter bij de geboorte van je kindje. Gelukkig heb je als mommy to be heel wat te regelen tijdens de zwangerschap. Zo gaan die 9 maanden toch een klein beetje sneller voorbij. Of zo voelt het toch. 

Vooral als het de eerste keer is dat je een kindje verwacht, zal je versteld staan van wat er allemaal komt kijken bij zo’n baby. Denk er bijvoorbeeld op tijd aan om je kraamzorg te regelen en natuurlijk je verlof aan te vragen. Je hebt recht op minimaal 16 weken. Tijdens je zwangerschap zal je ontdekken wat jij allemaal nodig hebt. Dankzij onze zwangerschapschecklist heb je in ieder geval alles in huis om zo voorbereid mogelijk de mommy-wereld in te gaan. 

Dit kun je verwachten van deze zwangerschapschecklist. 

In onze checklist voor mama’s in spe vind je per trimester een handige to do list. De lijst is opgedeeld in maanden en weken zodat jij perfect weet wat je wanneer moet doen. De to do’s gaan van het doen van een zwangerschapstest tot en met de geboorteaangifte. Het is dus een complete checklist voor de komst van je mini me. 

En niet te vergeten, you are going to do great 🤍