Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home

Communie uitnodiging foto

98 Producten

Schitterende communiekaartjes met foto voor je dierbaren

Dit jaar een kind die zijn communie of lentefeest viert in het gezin? Een communie uitnodiging met foto gaat zodra jullie deur uit, om het feest aan te kondigen bij jullie familie en vrienden. Met een communiekaartje met foto scoor je gegarandeerd, met die lieve snoet erop. 

 

Je zoon of dochter viert zijn of haar eerste communie of plechtige communie en daarbij horen natuurlijk de nodige toeters en bellen. We helpen je graag met de communie uitnodiging.  

 

Communiekaarten met foto zijn heel originele uitnodigingen

Je eigen communiekaartjes maken vraagt de nodige aandacht. Eenmaal je een tof ontwerp hebt uitgekozen, is het nochtans heel eenvoudig om te personaliseren. 

Wens je een begin met een blanco kaart, dat kan, maar dan is er wat meer werk aan de winkel. 

 

Jouw kind op de kaartjes, op een leuk ontwerp uit ons ruim aanbod. Je koos voor een luxe, bohemian, jungle, klassieke, hippe of originele kaart met foto’s. Daarna kan je aan de slag in de online editor, waar je je favoriete kleur aan het kaartje toevoegt. 

Vervolgens zet je de naam en de datum van het feest erop, in een zelfgekozen lettertype. Daarna ben je klaar om de foto up te loaden. 

 

Nu is je communiekaartje met foto klaar voor druk, met goede kwaliteit. Het komt binnenkort bij jullie thuis in de brievenbus te liggen! 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.