Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Kraft Communiekaartjes: een extra stoer communiekaartje

Op zoek naar een kraft communiekaart of een communiekaartje met een stoere look? Bij Tadaaz vind je in ons vernieuwde assortiment de leukste kraft communiekaartjes. Je vind er vast een kaartje tussen dat helemaal de stijl is van jouw zoon of dochter die binnenkort zijn of haar eerste communie doet.

Waar houd je allemaal rekening mee wanneer je een communiekaartje uitkiest? Je zoon of dochter zal vast al een leuk kaartje hebben ontdekt, nu de ouders nog. Worden jullie het samen eens? Met een kraft communie uitnodiging weet je in ieder geval zeker dat je je onderscheidt van de communiekaartjes van je klasgenoten.

Kies het kaartje dat helemaal bij jou past

Met de kraft communiekaartjes van tadaaz vind je binnen een handomdraai het kaartje dat helemaal bij jullie past! De communiekaartjes in kraft van tadaaz zijn onderscheidend door hun uiterst stoere look.

Een stoere uitnodiging in kraft met uitgesneden details. En wat dacht je van de communiekaartjes in kraft-look met een met paperclip bevestigde foto? Helemaal leuk dat je je communie uitnodiging kunt personaliseren met jouw eigen foto. Zo wordt het een heel persoonlijke uitnodiging waar de ontvangers blij verrast mee zullen zijn.

In het communiekaarten assortiment van tadaaz vind je de leukste, rechtopstaande, enkele communiekaarten op kraft, dubbele kaarten en ook drieluik-kaartjes gemaakt van kraft papier.

Kraft is helemaal hip!

Kaartjes met kraft-look zijn helemaal in omdat ze stoer zijn en een eco-look uitstralen. De stevige kraft papiersoort leent zich er perfect voor om te worden gerecycled en om als kaartje een nieuwe functie te krijgen, als jouw communiekaartje bijvoorbeeld! Enkele kaartjes gemaakt van kraft zijn daarom leuk om neer te zetten op de kast of om op te hangen aan een kaartenlijn. Je kunt er gemakkelijk een foto op bevestigen, ondanks het extra gewicht, zal het papier zal niet snel verbuigen.

Voeg je eigen foto toe aan de communiekaart

Een kraft communiekaartje kun je heel eenvoudig opleuken met een met paperclip of met een stukje touw bevestigde foto, met een zwart of witte print of met een uitgesneden figuurtje. En dat hebben we bij Tadaaz allemaal in huis! Je kunt bovendien kiezen uit enkele en dubbele kaartjes.

In het oog springende Kraft communiekaartjes van Tadaaz

Deze communie uitnodigingen kraft hebben geen geheimen: ze zijn ongecompliceerd, straight-to-the-point en zeer attractief. Dit kaartje zal een mooi plekje krijgen bij degenen die jij voor je communiefeest uitnodigt. Iedereen zal de datum van jouw heilige communie onthouden of naderhand het bedankkaartje nog lang laten staan.

Kraft kaarten met opdruk in kleur of zwart-wit

Naast onze communiekaartjes van kraft papier met zwart of wit opgedrukte tekst en figuurtjes is het ook mogelijk om kleur op de kaarten te drukken. Het is mogelijk om illustraties in kleur af te drukken of verschillende teksten.

Bedankkaarten communie op kraft

En na het communiefeest volgt de herinnering aan deze prachtige dag. Je wilt natuurlijk bedankjes uitdelen aan alle familie en vrienden die bij jou op het communiefeest aanwezig zijn geweest. Wat is er leuker dan een bedankkaartje gemaakt van hetzelfde kraft papier? Ontwerp je eigen bedankkaart met een foto van jouw zoon of dochter in zijn of haar communie outfit. Neem een kijkje in het assortiment van Tadaaz met de leukste kraft bedankkaarten communie?