Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


De leukste retro vintage communie uitnodiging maken

Jullie Happy moments vinden wij bij Tadaaz heel belangrijk. Die mooie momenten die je samen met familie en vrienden viert. De eerste heilige communie van je kind bijvoorbeeld. Speciaal voor deze mijlpaal hebben wij de allermooiste retro vintage communiekaartjes ontworpen. Laat je verrassen door mooie papiersoorten en de leukste communie motiefjes die er te vinden zijn. Verstuur originele uitnodigingen waardoor niemand dit bijzondere feest kan missen.

Leuke communiekaarten maken voor een top communiefeest

Natuurlijk is de Eerste Heilige Communie een traditie van de katholieke kerk. Maar alle festiviteiten eromheen zijn minstens even belangrijk. Samen met vrienden en familie wordt er groots gevierd. Een trotse communicant maakt - samen met jou -  zijn of haar eigen communie uitnodiging

De leukste communiekaartjes voor girls

Meisjes weten precies wat ze willen! En natuurlijk hebben we de leukste meisjeskaarten. Lees: roze, schattig en lief. Maar ook voor de stoere meiden vind je in ons assortiment ongetwijfeld de perfecte kaart voor jouw dochter! Stoere retro vintage communiekaartjes of de allerleukste kaarten met eigen foto.

De leukste uitnodiging communie voor boys

Ook jongens willen een eigen steentje bijdragen aan hun communiekaart natuurlijk. Jouw zoon zal het super leuk vinden om zijn favoriete kleur te kiezen en zijn allerleukste foto te uploaden. Kies een stoer lettertype voor de tekst en je bent al bijna klaar. Wil hij een religieus symbooltje toevoegen of gaat hij toch liever voor een stoere voetballer?

De leukste communiekaartjes met foto

Een communiekaart met foto zal alle genodigden ongetwijfeld verrassen en ontroeren. Gebruik een mooie foto van jouw communicantje en laat hem of haar stralen! Ons assortiment fotokaarten is enorm! Van hip en trendy tot originele vormen, er is voor elk wat wils. Wil je echt vintage communie uitnodigingen? Ga dan voor een leuke fotokaart met nostalgische kartelrand, leuk in retro kraft papier. 

Proefdruk communiekaart

Hebben jullie samen alles helemaal naar wens aangepast? Bestel dan een proefdruk van jullie creatie. Jullie kunnen vast niet wachten tot hij in de brievenbus valt. Samen kijken of de kaart net zo leuk is als je verwacht had! Tevreden? Bestel dan je kaarten en enveloppen. Wij leveren jouw bestelling snel en correct!  

Het communie feest 

Tijdens het feest van je zoon of dochter wil je natuurlijk dat alles op rolletjes verloopt. Alles valt en staat met een goede voorbereiding! Wil jij het communiefeest thuis organiseren? Gebruik dan zeker onze communie checklist waar je allerlei handige tips kunt terugvinden.  

Versieren maar

Als je alles thuis organiseert heb je meer op je to-do lijstje staan. Maar je kunt dan ook helemaal los gaan met alle versiering voor het feest. Ook de decoratie en tafeldecoratie kun je customizen met leuke foto s van je communicantje. 

Alles met een personal touch

Voeg de allermooiste foto toe aan vlaggenlijnen, menukaarten, placemats en servetringen voor een super persoonlijke look van alle versiering. Wat leuk ook dat alles in eenzelfde thema kan! 

Extraatjes voor alle gasten

Na deze mooie dag wil je alle gasten bedanken voor hun aanwezigheid. Doe dit met een onvergetelijk aandenken aan deze fantastische dag.

Bedankjes

Met de leukste bedankjes kan jouw zoon of dochter al zijn klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes op originele manier bedanken. Een leuk snoeppotje, potloodkokertjes of een bellenblaas. Met een persoonlijke sticker zijn deze producten bovendien helemaal te personaliseren!

Bedankkaartjes

De traditie bij de Eerste Heilige Communie: bedankkaartjes! Maar ook tradities zijn aan trends onderhevig. Precies daarom kun je bij Tadaaz de allerleukste bedankkaartjes vinden. Super retro for boys: een kraft fotokaart met raceauto op de achterkant. En voor de girls: een stoere bladwijzer met kartelrand. Liever geen retro look? Ontdek ons volledige assortiment bedankkaartjes en laat je verrassen door het aanbod.

Communie cadeaus

Als klapper op de vuurpijl hebben we de leukste cadeaus ontworpen. Voor opa’s, oma’s, peetouder of andere mensen die een belangrijke rol in het leven van je kind spelen. Met de allermooiste foto’s geef je een onuitwisbare herinnering cadeau.