Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Communie uitnodiging sport188 producten

logo
vierkante-uitnodiging-met-krans-in-goudfolie-TA1227-1900026-15-1
logo
communie-uitnodiging-met-roze-aquarel-TA1227-1800018-15-1
logo
romantisch-drieluik-met-schitterende-bloemenkrans-TA1227-1600002-15-1
logo
elegante-uitnodiging-met-gouden-confetti-TA1227-1700034-15-1
logo
communie-uitnodiging-met-foto-kalkpapier-en-paperclip-TA1227-2100024-15-1
logo
communie-uitnodiging-met-foto-en-kalkpapier-TA1227-2200010-15-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Met houten figuurtje
logo
logo
logo
logo
logo
logo


Communie uitnodigingen maken in thema sport

De eerste heilige communie! Wat een mijlpaal… Je kind staat in het middelpunt van de belangstelling. Het organiseren van een communie feest vergt behoorlijk wat planning. Eén van de belangrijkste punten is het maken van de communie uitnodiging. Natuurlijk moet de kaart perfect passen bij het communicantje. Heb jij een sportieve communicant in huis? Ga dan voor een communiekaart in het thema sport!

Een mooie communiekaart in jouw eigen stijl

De Eerste Heilige Communie is een traditie van de katholieke kerk. Een serieus onderwerp natuurlijk, het is een grote stap in het leven van je kind. Maar behalve de ceremonie in de kerk wordt er natuurlijk ook feest gevierd! En dat feest moet passen bij jouw oogappel. 

Bij Tadaaz geef je de communie uitnodiging een persoonlijk tintje. Ontwerp je communiekaart eenvoudig online en ontvang ze razendsnel bij jouw thuis.

Communiekaarten maken voor een sportieve communicant

Is jouw zoon of dochter dol op voetbal, ballet, skaten of welke sport dan ook? Laat dit dan ook terugkomen in de communie uitnodiging. Wat leuk dat familie en vrienden een uitnodiging krijgen die helemaal past bij de communicant. Behalve sportieve uitnodigingen kun je in dit thema ook bedankkaartjes en bedankjes terugvinden. Voor een compleet sportief plaatje!

Leuke communiekaarten voor jongens en meiden

Onze collectie staat bol van de leukste designs voor jongens en meiden. Via onze handige editor maak je in een handomdraai een leuke uitnodiging. Maak de uitnodiging nog unieker door je favoriete foto’s op te laden. Want met een mooie foto van je kind tover je een glimlach op het gezicht van al jouw gasten. 

Communiekaarten met foto s 

Met een communiekaart met eigen foto geef je de uitnodiging een hele persoonlijke uitstraling. Voeg een eigen foto toe en jullie gasten zullen smelten bij het zien van die stralende glimlach van je kind! 

Maak de kaart compleet met de tekst en voeg sportieve motiefjes toe om de kaart een extra persoonlijke touch te geven. Klaar? Bestel dan een proefdruk van de kaart. Het is leuk om de kaart in het echt te zien en bovendien weet je zeker dat de kaart helemaal naar wens is.

Alles voor een onvergetelijk communiefeest

Bijpassende decoratie en bedankkaarten

Heb je gekozen voor een sportieve look van het communiefeest? Maak het feest compleet met allerlei leuke extraatjes. Bekijk onze leuke communieversiering, bedankjes en bedankkaarten in dezelfde stijl. Ook deze producten kunnen met een eigen foto gepersonaliseerd worden. Dit wordt een communiefeest om nooit meer te vergeten!

Bedankjes voor vriendjes en vriendinnetjes

Je kind is ongeveer 7 jaar oud als hij of zij de communie doet. Dat betekent dat vriendjes en vriendinnetjes ook mee zullen vieren. En natuurlijk wil je zoon of dochter na het feest een origineel aandenken meegeven. Ook die bestel je heel eenvoudig bij Tadaaz. Kies bijvoorbeeld voor een leuk snoepzakje of een button. Welk bedankje past bij jouw kind?

Fotocadeaus 

Met de allermooiste fotocadeaus zet je oma en opa of de peetouders extra in het zonnetje. Want ook voor hen is dit een belangrijke dag. Verwen met een leuke koektrommel gevuld met koekjes, met een fotolijst of een leuke mok.  Zo zien zij hun oogappeltje elke dag voorbij komen.

Razendsnel geleverd

Heb je de kaarten, bedankkaartjes en bedankjes besteld? Dan doen wij waar we goed in zijn. We drukken en verzenden jouw bestelling met liefde. Binnen een paar dagen heb jij deze in huis en kun je alles klaarmaken voor het mooiste feest van het jaar. Jullie zullen ongetwijfeld trots zijn op jullie creatie.