Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Communie uitnodiging jungle

7 Producten
logo
jungle uitnodiging met goudfolie TA1227-2100006-15 1
jungle uitnodiging met goudfolie TA1227-2100006-15 2
logo
staand communiekaartje jungle TA1227-1900008-15 1
staand communiekaartje jungle TA1227-1900008-15 2
logo
beestachtige communiekaart in junglethema TA1227-1900001-15 1
beestachtige communiekaart in junglethema TA1227-1900001-15 2
logo
bohemian communiekaart met foto TA1227-1900010-15 1
bohemian communiekaart met foto TA1227-1900010-15 2
logo
uitnodiging in junglethema met panter en goudfolie TA1227-1900061-15 1
uitnodiging in junglethema met panter en goudfolie TA1227-1900061-15 2
logo
stoere communie uitnodiging luipaardprint TA1227-1900002-15 1
stoere communie uitnodiging luipaardprint TA1227-1900002-15 2
logo

Jungle uitnodiging voor de eerste communie

Een beestachtig leuk feestje, dat moet het communiefeest van jouw zoon of dochter worden. Nodig familie en vrienden uit met een leuke jungle kaart voor een hip communiefeest!  

Communie uitnodiging in thema jungle

Een grote stap voor jouw oogappeltje: de eerste heilige communie. Samen met vriendjes en vriendinnetjes wordt er naar deze mijlpaal toegeleefd. Deelnemen aan de maaltijd staat natuurlijk centraal in de kerk. Want dat is ook waar het allemaal om draait als je je eerste heilige communie doet.   

Maar laten we de feestelijkheden na de plechtigheid niet vergeten. Want er staat een leuk communiefeest op het programma! Is jouw communicant fan van het jungle thema? Dat treft, want ons design team heeft een prachtig assortiment jungle communiekaarten ontworpen.

Communiekaarten met eigen foto

Natuurlijk is je zoon of dochter het stralende middelpunt van deze dag. Dit mag op de communie uitnodiging al gelijk duidelijk zijn. Een communiekaart met mooie foto is dan een goed begin. Gebruik één of meerdere foto’s op de uitnodiging voor een super persoonlijk resultaat. Bewaar jij een foto liever voor een communie aandenken? Geen punt, ook in onze uitnodigingen zonder foto vind jij wat je zoekt.

Jungle dieren op de communie uitnodiging

Jungle dieren zijn helemaal hip! Je vindt ze dus ook terug op onze communiekaartjes. Stoere dierenprints zoals zebrastrepen of panters, olifanten en dieren verstopt in tropisch groen. Kun jij kiezen? 

Jungle kaartjes voor stoere meiden

Stoere meiden weten willen natuurlijk ook een stoere uitnodiging voor hun eerste heilige communie. Een leuke kaart met zebraprint en eigen foto bijvoorbeeld. Pas de kleur aan, de lettertypes en upload de allermooiste foto voor een unieke communiekaart. De oh’s en ah’s zullen onophoudelijk weerklinken! 

Communie uitnodigingen jungle for boys

Jungle book is zijn favoriete film... Dat worden jungle kaartjes voor jouw eigen kleine Mowgli! Maak gebruik van onze handige filters en zet alle communiekaartjes in dit thema klaar. Samen met je oogappel maak je de kaart helemaal persoonlijk. 

Junglekaartjes met een touch of gold

Het wordt een dag met een gouden randje! Dat kun je laten zien met een communiekaart met goudfolie. Wat mooi dat de naam van je communicant in blinkende goudfolie op de junglekaart straalt. 

Proefdruk communiekaart

Eén van de leukste dingen aan het organiseren van een communiefeest is de voorpret! Dat begint allemaal met het customizen van je communie uitnodiging. Kies jullie favoriet en pas samen met je zoon of dochter alles naar wens aan. Als je klaar bent bestel je heel eenvoudig een proefdruk van jouw eigen creatie. Nu even de brievenbus in de gaten houden, want wij ook de proefdruk versturen wij vliegensvlug.   

Het hele communiefeest in jungle thema 

Jungle dieren zijn helemaal hip! Waarom niet het hele communiefeest onderdompelen in deze tropische sferen. Het jungle thema staat bol van exotisch groen en stoere dierenprints zoals panterprint en zebrastrepen. Heb je de uitnodiging van zijn of haar dromen gevonden? Ga dan een stapje verder en kies ook het communie aandenken en de communie bedankjes in jungle stijl

De leukste persoonlijke bedankjes

Voor de ster van de dag is het uitdelen van een aandenken aan zijn of haar eerste communie echt een hoogtepunt. Een leuk bedankje is dus een absolute must op deze feestelijke dag. Kinderen die hun communie doen zijn ongeveer 7 of 8 jaar oud. Die kun je blij maken met hele leuke bedankjes: denk aan buttons, een bellenblaas of een snoepzakje gevuld met lekkers. 

IJzersterke klantenservice

Heb jij vragen over het maken van je kaart, levertijden of andere opmerkingen? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Dit kan via WhatsApp, chat, mail of telefonisch!

Populaire categorieën.