Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Communie uitnodiging hip

103 Producten
logo
stijlvol communiekaartje met naam in folie TA1227-2400031-15 1
stijlvol communiekaartje met naam in folie TA1227-2400031-15 3
logo
leuke uitnodiging communie met 2 foto s TA1227-1400010-15 1
leuke uitnodiging communie met 2 foto s TA1227-1400010-15 2
logo
acryl communiekaartje met foto TA1227-2400028-15 1
logo
uitnodiging met mintgroene aquarel en geometrisch accent TA1227-1800031-15 1
uitnodiging met mintgroene aquarel en geometrisch accent TA1227-1800031-15 2
logo
snoezig communie fotokaartje met goudfolie TA1227-1500027-15 1
snoezig communie fotokaartje met goudfolie TA1227-1500027-15 2
logo
minimalistische communie uitnodiging grijsgroen met naam TA1227-2400013-15 1
minimalistische communie uitnodiging grijsgroen met naam TA1227-2400013-15 3
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Met houten figuurtje
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Met houten figuurtje
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Hippe uitnodigingen voor de eerste communie van je oogappel

Voor die belangrijke mijlpaal in het leven van je zoon of dochter wil je natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld hebben. Begin bij het begin en nodig familie en vrienden uit met een hippe communie uitnodiging. Bij Tadaaz ben je in ieder geval aan het goede adres hiervoor. Neem een duik in het aanbod communiekaartjes en laat je verrassen!

Hippe communie uitnodiging voor boys en girls

Je kind doet dit jaar zijn of haar eerste heilige communie. Spannend want na dit grote feest in de katholieke kerk mogen ze ook deelnemen aan de maaltijd. Behalve dit belangrijke moment is het voor jouw kind vooral een groot feest waarop hij of zij de hele dag het stralende middelpunt van belangstelling is. Wat een heerlijk moment om naar uit te kijken. 

Communiekaartjes maken voor je dochter

Ongeveer 7 jaar oud? Dat zal de leeftijd van je dochter ongeveer zijn. En meiden weten dan al zo’n beetje weten wat ze leuk vinden, en wat niet... Waarschijnlijk heeft ze over haar communie uitnodiging ook al een eigen idee. En dat maakt het eigenlijk alleen maar leuker. Want is het niet geweldig als een mooie communiekaart helemaal bij haar past? Jij kunt alvast een voorselectie maken uit onze communiekaarten voor meisjes en haar dan zelf haar favoriet laten kiezen. Dan zijn jullie allebei blij!

Communiekaarten bestellen voor je zoon

Ook voor jongens hebben we een super leuk aanbod leuke communiekaarten! Veel jongens houden van voetbal, daaraan hebben we zeker gedacht bij het designen van de kaarten. en natuurlijk kunnen alle Lieke Martens-fans hier ook terecht, want voetbal is allang niet meer alleen voor jongens.  Behalve voetbal zijn er nog tal van andere leuke ontwerpen te vinden waarmee jouw zoon zijn gasten op originele manier uitnodigt voor zijn communie.

Communiekaarten maak je helemaal zelf bij Tadaaz

Zelf communiekaarten maken is super leuk om samen met je communicantje te doen! Kies een leuk ontwerp en voeg heel eenvoudig je eigen tekst en leuke foto’s toe. Je bestelt vervolgens heel eenvoudig een proefdruk van je creatie.  Wat leuk om al in het echt te zien hoe de uitnodiging eruit zal zien. Onze ontwerpers hebben voor de communie 2020 de hipste designs bedacht!

Communiekaartjes met foto

Natuurlijk is het leuk om een eigen foto toe te voegen aan de communie uitnodiging. Een stoere actiefoto waarop iedereen de communicant gelijk herkent of misschien ga je voor een details van het communie outfit van je zoon op dochter? De vlinderdas van je zoontje of misschien een haarspeldje of de schoenen van je dochter. Een sneak preview zal alle gasten extra nieuwsgierig maken. Ontdek onze leuke fotokaarten en pas aan naar jouw eigen wens.

Communie uitnodigingen met houten vormpje

Helemaal hip in kaartenland: houten vormpjes! En laten we eerlijk zijn, ze zijn ook echt heel erg leuk. Een voetbal, een dino, een vliegtuigje, een hartje, … We hebben het allemaal in huis! Ook erg leuk zijn de kaarten waar het houten vormpje aan de kaart ‘gemonteerd’ wordt met een touwtje: een kaart met een houten hartje waarop je ook de naam kunt drukken of een houten label met naam. Wat vind jij leuker?

Extra leuk: de houten vormpjes zijn ook los te verkrijgen!

Smartphone uitnodigingen

Ze zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Jouw kleintje wil ongetwijfeld graag ook een eigen telefoon waarmee hij of zij spelletjes kan doen. Misschien zijn ze hier nog wat klein voor, maar wij hebben een leuke tussenoplossing bedacht! Een uitnodiging in de vorm van een smartphone of een leuk hoesje

Communiekaart met button

Wil jij een communiekaart met een extraatje? Ga dan voor een communiekaart met button

Leuk, want de button kan na het communiefeest ook als aandenken gebruikt worden.

Communiekaarten met goudfolie

Nog een hele leuke trend dit seizoen zijn de communiekaarten met een ‘touch of gold’. Een fonkelende gouden detail aan je kaart geeft je uitnodiging net dat tikkeltje extra. De kaarten waarop de naam van het communicantje in goudfolie gedrukt wordt spannen de kroon! Je past het heel eenvoudig aan via onze online editor! En ook van deze luxe kaarten met goudfolie kun je een eigen proefdruk bestellen! 

Maak het communiefeest compleet

Behalve de allerleukste uitnodigingen kun je bij Tadaaz ook de mooiste aandenkens, bedankjes en tafeldecoratie terugvinden. En dat allemaal in dezelfde stijl! Maak het plaatje dus compleet en maak dit tot het communiefeestje van het jaar!

Populaire categorieën.