Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Communie uitnodiging lief

193 Producten

Lieve communie uitnodigingen voor een schattig communicantje

De Eerste Heilige Communie van je kind is een echte mijlpaal en dat moet gevierd worden! Dus ontdek de communie uitnodigingen van Tadaaz en nodig je gasten uit voor een perfect communiefeest. Op onze site ontdek je communiekaarten in uiteenlopende stijlen, bovendien met matching bedankkaarten en bedankjes voor het complete plaatje.

Lieve uitnodiging communie voor jouw kind

Communicantjes zijn zo schattig als ze hun communie doen. Mooie jurken, bloemetjes in het haar en prachtige accessoires. Daar past een lieve communie uitnodiging bij. Ontdek alle communiekaarten met een lieve touch voor jouw mooie meisje. En natuurlijk staan er ook voor jongens tal van lieve uitnodigingen online. Maak gebruik van de handige filters en vind de perfecte kaart om familie en vrienden uit te nodigen.

Creatieve mama? Ga voor een eigen ontwerp communiekaartje!

Als je meer een creatief type bent, kijk dan eens naar bij onze collectie eigen ontwerp voor het maken van je eigen uitnodiging communie. Je ziet, met Tadaaz maak jij hoe dan ook de perfectie uitnodiging!

Alles voor het perfecte communiefeest

Nadat je de uitnodigingen hebt gemaakt en verstuurd kun je verder met alle voorbereidingen van de Eerste Communie. Natuurlijk moet de locatie versierd worden, maar ook aan een leuk communie bedankkaartje en/of traktatie moet gedacht worden. Gelukkig vind je op onze site de leukste ideeën hiervoor.

Lieve communie uitnodigingen voor een lief communicantje ontdek je bij Tadaaz! Upload tekst en foto en bestel je proefdruk. Snel gemaakt en geleverd. Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!