Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Communie uitnodiging origineel

35 Producten

Wil je originele communiekaartjes bestellen?

Op zoek naar de leukste communiekaartjes in originele vorm? Bij Tadaaz vind je nu onze nieuwste collectie met de leukste communiekaartjes. Onze designafdeling heeft zijn uiterste best gedaan om voor het communieseizoen 2020 de meest originele communiekaartjes te ontwerpen. De Tadaaz-kaartjes worden dit jaar in mei extra in het zonnetje gezet.

Communiekaartjes in allerlei vormen

Bij Tadaaz vind je de leukste ongewone, niet standaard communiekaartjes zoals met afgeronde hoeken, kaartjes bestaande uit verschillende delen in waaiervorm. En wat vind je van de staande kaartjes of kaartjes in de vorm van een staander? Je vindt ze bij Tadaaz in handig display-formaat met krijtbord opdruk. Heel erg origineel en handig om neer te zetten! Ook vind je in deze categorie kaartjes in drieluik of zelfs bestaande uit vier delen.

Een geprinte uitnodiging whatsapp gesprek

Is jouw zoon of dochter helemaal thuis in de digitale wereld en wil je dit ook uitstralen naar de genodigden voor het communiefeest? Kies dan voor een origineel communiekaartje in de vorm van de bekende smartphone. Of een communie uitnodiging in de vorm van een whatsapp-gesprek. Dat is pas een originele uitnodiging voor een communiefeest! Helemaal van deze tijd en toch in hard-copy zodat de genodigden je kaart neer kunnen zetten.

Het ideale kaartje voor het communiefeest van jouw zoon of dochter

De plechtige communie is een groot moment in het leven van jouw zoon of dochter en dat wil je niet zomaar voorbij laten gaan. Je wilt het feest tot in de puntjes verzorgen, daar hoort ook de communie uitnodiging bij, ook hiermee wil je uitpakken. Dan zit je bij Tadaaz op de juiste plek! Wij ontwerpen naast eenvoudige communiekaartjes ook een assortiment met communiekaartjes die opvallen en net iets anders zijn dan de kaartjes van onze concurrenten.

Voeg een leuke foto toe aan je ontwerp

De uitnodiging nog persoonlijker maken? Voeg dan een spontane foto toe. Dan wordt het zeker een kaartje dat in het oog springt en je gasten nog lang zullen bewaren. De meeste van onze originele communiekaartjes zijn geschikt om een foto op af te beelden. Haal die fotocamera maar alvast boven en trek je mooiste communie outfit aan!

Originele communiekaarten met goudfolie

Het communiekaartje nog net iets specialer maken? Wil je er nog net dat tikje luxe aan toe voegen zodat jouw uitnodiging straalt tussen de andere communiekaartjes? Kies dan voor onze originele kaartjes met goudfolie. Sprankelender kan het niet.

Originele bedankkaartjes communie

Na het communiefeest volgen de bedankkaartjes voor iedereen die op het feest aanwezig is geweest. Wat is er leuker dan een passend bedankkaartje met een foto van de communie? Of een origineel bedankkaartje in dezelfde stijl als je uitnodiging, of met goudfolie? Hier vind je onze selectie aan originele bedankkaartjes communie. Van stoere, staande kaartjes tot een prachtig drieluik met je mooiste communiefoto erop, in het oog springend en mooi om te bewaren.

Kies zelf de kleur van je communiekaart

Je communiekaart maken precies naar jouw smaak? Bij Tadaaz kun je zoveel personaliseren als je wilt. Wil je de kleur van de communie kaartjes aanpassen? Is de lievelingskleur van je zoon of dochter blauw of toch liever groen? Geen probleem, in de editor van het kaartje op onze website kun je gemakkelijk voor je favoriete kleur kiezen en deze afstemmen op de rest van het kaartje. Wijzig eenvoudig de achtergrondkleur of de kleur van de tekst.

Communiekaartjes met originele houten vormpjes

Liever een standaard communiekaartje maar met een origineel houten vormpje erop? De communiekaartjes met houten vormpjes zorgen voor een speels reliëf op je kaart; een heel grappig effect voor de ontvangers van je kaart. Maak je eigen uitnodiging; kies jij voor een dino, een vliegtuigje of een hartje?

Originele uitnodigingen communie van kraft-papier

Onze originele communiekaartjes hebben we ook van kraft-papier. Hiermee ben je origineel en ook nog eens stoer en helemaal trendy. De kraft-look is erg modern dus hiermee maak je gegarandeerd indruk bij je familie en vrienden.

Tadaaz: de specialist in originele communiekaartjes

Voor de meest originele kaart communie ben je bij Tadaaz aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het ontwerpen van de leukste, hippe communiekaartjes voor jouw leukste communiefeest.