Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home

Bedankkaartje communie met foto

214 Producten

Stralende bedankkaartjes communie met foto

Een zoon of dochter die binnenkort zijn of haar communie of lentefeest viert? Gefeliciteerd! Kies een leuke bedanking voor je familie en vrienden, voor deze bijzondere dag. 

 

De communie bedankkaartjes met foto zijn de perfecte communie bedankjes voor het feest van jouw kind. Ze zijn heel eenvoudig naar eigen hand te zetten en voeg er een foto aan toe. Of het nu een eerste communie of een plechtige communie is, deze kaartjes zijn altijd geschikt!

 

Originele communie bedankkaartjes met foto in je eigen smaak

Waren je communie uitnodigingen ook al iets om trots op te zijn? Kies er dan voor om de bedankkaartjes in hetzelfde ontwerp te doen, een leuk ontwerp uit ons ruime aanbod. Je drukt er foto’s op, in goede kwaliteit, om deze dag te herinneren.

 

In de online editor zet je er de foto op en beslis je over je favoriete kleur tint, om die er ook aan toe te voegen. Je tekst kan je er ook bij plaatsen, in een zelfgekozen letterfont. 

 

Je kind zal stralen op zo’n prachtig ontwerp! En je familie en vrienden zullen heel blij zijn met dit schattige aandenken aan een prachtige communiedag. Een win-win situatie dus! Iedereen tevreden.  

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.