Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Een stoer bedankkaartje communie voor boys en girls

Ben je ook op zoek naar stoere bedankkaartjes voor een communie? Het is voor je kind namelijk een dag om nooit te vergeten. En dat geldt ook voor jullie en alle gasten. 

Stuur daarom aan iedereen een originele stoere communie bedankkaart. Met zo’n kaartje kun je namelijk aan iedereen laten weten hoezeer jullie het waarderen dat ze zijn langs geweest. Hiermee zorg je niet alleen voor een mooie blijvende herinnering aan deze bijzondere dag, maar je kan de dag nog vaak herbeleven.

Een stoer thank you!

Iedereen heeft natuurlijk enorm lang uitgekeken naar deze dag, en dus is het wel zo leuk om na een communie iedereen extra in de bloemetjes te zetten met een stoere communie bedankkaart. 

Dit kan je doen door een cadeautje mee te geven. Maar het kan ook door een mooie bedankkaart te sturen die helemaal bij je kindje past.  De eerste communie is namelijk een BIG THING. Het is speciaal, en daar hoort natuurlijk naast een mooi outfit ook een communie uitnodiging, decoratie en bedankjes bij.  

Bij Tadaaz ben je aan het goede adres! We kunnen je helpen met cadeautjes, uitnodigingen, bedankjes en nog veel meer.  Het enige wat je hoeft te doen is je ontwerp te selecteren, de kleuren te kiezen, de tekst te schrijven, een eigen foto en symbolen toe te voegen en deze mooie aankondiging is voor jou!  

Op zoek naar dat ene speciale bedankkaartje?

Ben je op zoek naar een site waar je originele, leuke, trendy en stoere communie bedankkaartjes kunt vinden? Dan zit je nu op de juiste site! Zoek niet verder. Want bij ons maak je eenvoudig een leuk en persoonlijke communie aandenken. Wil je kaartjes met foto van je kind, zonder foto, met speciale leuke kleuren, kaartjes in een vorm van een mobiele telefoon of een kaartje met jungledieren? Wij hebben ze allemaal.

Stoere bedankkaartjes voor een jongen

Gaat je stoere zoon zijn eerste communie doen en zijn jullie op zoek naar bijpassende bedankkaartje?  Voor stoere jongens hebben wij hele leuke kaartjes: kaartjes in de vorm van een bladwijzer, leuke 3-luik kaartjes, kaartjes met stoere (zelfgemaakte) foto’s, kaartjes met cactussen, kaartjes voor voetballertjes, donkere kaartjes, kleurrijke kaartjes en natuurlijk kaartjes in de vorm van een echte mobiele telefoon.

Voor elke jongen hebben wij wel een passende kaart. En weet je wat leuk is? Je kan de lettertypes, lettergrootte en foto’s aanpassen. Maak er helemaal je eigen stijl van.

Communie bedankkaartjes voor een stoere meid

Ja ja.. niet alleen jongens zijn stoer. Er zijn een heleboel meiden die ook stoer zijn, of misschien nog wel stoerder dan jongens.. En ook daar hebben wij aan gedacht. Denk maar aan een krijtbord achtergrond, of gevaarlijke jungle dieren. 

Een stoere foto op een kaart doet ook al wonderen hoor. En ook hier kan je veel doen met lettertypes. Geen sierlijke lettertypes maar stoer en krachtig. Hoe geweldig is het om een bedankkaartje te krijgen van een stoere meid? Wij vinden het in geweldig!

De kracht van een foto

Een onvergetelijke communie begint natuurlijk met een persoonlijke mooie uitnodiging voor je familie en vrienden. En om jouw kaart persoonlijk te maken kan je je eigen tekst en natuurlijk mooie foto’s toevoegen. Dit kan een foto zijn die gemaakt is door een echte fotograaf, of een foto in jullie tuin, een selfie of een actieve foto. Denk aan voetballen, paardrijden, fietsen of iets heel ander stoers. Door deze foto toe te voegen aan jouw communiekaart krijg je een ontzettend unieke, originele en persoonlijk kaart!   

Stoere bedankkaartjes zonder foto

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een stoere communie bedankkaart zonder foto. Een stoere communie bedankkaart zonder foto is eigenlijk net zo mooi! Want je kan spelen met verschillende teksten, kleuren en een ontzettend stoer lettertype kiezen voor je tekst . Voeg er dan ook nog leuke symbooltjes toe en jouw communie bedankkaartje is helemaal ready to go.

Kers op de taart

Een stoere foto bedankkaart is als een kers op de taart na afloop van het communiefeest. Denk aan een kaartje met een gave achtergrond, jungledieren, krijtbord kaartjes, of bijzonder kleurrijke kaarten. Want hiermee bedankt jullie stoere jongen of meid alle vrienden en familie voor de leuke dag.

Hoe onze ontwerptool werkt?

Kies een stoere communie bedankkaart, klik op bewerken en ga in onze ontwerptool helemaal los met lettertypes, icoontjes en foto’s. Bestel daarna een proefdrukje van jouw ontwerp met een simpele druk op de knop. Of ben je al overtuigd van onze ontwerptool? Dan bestel je gelijk je eigen ontworpen kaartjes.

Jouw eigen stoere communie bedankkaartje, durf jij het aan?