Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Bedankkaartje communie lief

215 Producten

Lieve bedankkaartjes voor de eerste heilige communie

De eerste communie van je zoon of dochter is een prachtig moment. Voor je kind, maar natuurlijk ook voor jullie zelf, opa’s en oma’s en de peetouders! Vrienden en familie vieren deze mooie mijlpaal natuurlijk mee. Naast prachtige uitnodigingen voor je gasten, wil je hen ook bedanken met een lief bedankkaartje ter herinnering aan de 1e communie.

Bedankkaartjes communie zelf maken

Een bedankkaartje communie kun je bij Tadaaz heel eenvoudig zelf maken. Via de handige filters ontdek je snel het kaartje van je dromen. Upload nu een mooie foto, de communie datum en een woordje van dank. Wij adviseren in ieder geval een proefdruk van je kaartje te bestellen, dan weet je zeker dat alles naar wens op je kaartje staat. Helemaal happy met je creatie? Bestel dan het aantal kaartjes dat je nodig hebt. 

Vergeet je bedankjes niet!

Behalve een lief bedankkaartje kun je ook aan een traktatie denken. Lieve snoepzakjes met foto van je communicantje, een jojo, bellenblaas, zeepjes… Er is zoveel mogelijk. Neem een kijkje en laat je verrassen door het ruime aanbod communie bedankjes.