Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Bedankkaartje communie hip

99 Producten
logo
stijlvol bedankkaartje communie met foto en folie TA1228-2400052-15 1
stijlvol bedankkaartje communie met foto en folie TA1228-2400052-15 3
logo
hip bedankkaartje communie met foto en kalkpapier TA1228-2400056-15 1
hip bedankkaartje communie met foto en kalkpapier TA1228-2400056-15 3
Nieuw
logo
stoer vijfluikje met eigen foto s TA1228-1500016-15 1
stoer vijfluikje met eigen foto s TA1228-1500016-15 2
logo
bedankkaart communie met fotocollage grijsgroen TA1228-2400020-15 1
bedankkaart communie met fotocollage grijsgroen TA1228-2400020-15 4
logo
boekenlegger fotokaart met confetti TA1228-1700003-15 1
boekenlegger fotokaart met confetti TA1228-1700003-15 2
logo
bedankkaartje communie natuurpapierlook met fotocollage TA1228-2400041-15 1
bedankkaartje communie natuurpapierlook met fotocollage TA1228-2400041-15 2
Nieuw
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Met houten figuurtje
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw

Een hip bedankkaartje communie voor alle communicantjes

Een communie bedankkaart is veel meer dan gewoon een kaartje aan het eind van een prachtig communiefeest. Het is een mooie manier om je dankbaarheid te laten zien aan familie en vrienden die samen met jullie de eerste communie van je kind hebben gevierd. 

Een communiekaartje als origineel aandenken

Jullie zoon of dochter is een plaatje in dat leuke communie outfit. En als trotse ouder wil je hiermee pronken! Op onze site maak je eenvoudig de allerleukste kaartjes ter herinnering aan de eerste communie.  

Behalve een origineel aandenken wil je uiteraard ook een leuke uitnodiging voor het feest versturen. Dan weet je zeker dat alle gasten op het feest aanwezig zullen zijn. Bij Tadaaz bestellen is extra leuk, want de uitnodigingen, bedankkaartjes en bedankjes zijn allemaal op elkaar afgestemd! Neem snel een kijkje in ons aanbod en laat je verrassen door alle thema’s en stijlen.

Communie bedankkaartjes in allerlei stijlen

Als kinderen hun communie doen zijn ze ongeveer 7 jaar. Oud genoeg dus om samen een hippe communie bedankkaart te kiezen. Met onze handige filters heb je in een handomdraai een overzicht van kaarten die jullie allebei leuk vinden. Daarna is het een peuleschil om je communiekaartjes te maken:

  • Kies jullie favoriete bedankkaart
  • Pas aan met je eigen tekst en foto’s
  • Kies je lievelingskleur en upload leuke symbooltjes
  • Bestel een proefdruk van de kaart van je dromen
  • Tevreden? Plaats je bestelling en wij doen de rest!

Een 100% geslaagd communie aandenken voor alle gasten

Van de ceremonie tot de feestelijke maaltijd, alles was een succes. Je zoon of dochter is enorm verwend met cadeaus en lieve attenties. Bedank daarom alle gasten met een mooi communie aandenken aan het einde van een bijzondere dag. We zetten een paar ideeën op een rijtje:

Communie aandenken met foto van je kind

Een communie bedankkaart is extra leuk als je er een eigen foto in verwerkt. Upload daarom een foto van je zoon of dochter in zijn of haar communie outfit. Zo zal iedereen met een glimlach terugdenken aan jouw communicantje. 

Tip: Leuk om deze kaarten al van tevoren te maken. In het voorjaar ziet jullie tuin of het park er tenslotte prachtig uit. Een perfecte setting voor een fotoshoot waarbij je communicantje zal stralen. Wat een leuk voorproefje op de grote dag!

Thema communiekaartjes

Natuurlijk staat de communie centraal. Maar misschien vindt jouw communicantje het wel leuk om zijn of haar communiefeest in een leuk thema te vieren. Onze designers hebben de leukste trends voor jullie uitgewerkt. Een greep uit ons aanbod:

Kies je favoriete thema en maak communie uitnodigingen, bedankkaartjes en traktaties voor een compleet geheel van HET communiefeest van het jaar!

De leukste bedankjes voor alle gasten

Communie bedankjes zijn onze specialiteit. Behalve bedankkaartjes vind je op onze site tal van leuke traktaties die jouw communicantje uit kan delen. Er is een geschikt bedankje voor elke gast: een schattig kaarsje in glas, een houten jojo met naam, snoepzakjes of een bellenblaas. 

Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het terug op onze site. Bovendien zijn alle producten te personaliseren! 

Een fotocadeau voor de VIP gasten

Natuurlijk is het na elk feestje gebruikelijk om je gasten te bedanken met een kleine attentie. Maar er zijn ook bijzondere gasten. Gasten die net een tikkeltje extra verdienen… Denk aan oma en opa, de peetouders of misschien een tante die heel veel voor je kind betekent. 

Bij Tadaaz vind je een selectie leuke fotocadeaus om deze gasten eens extra in het zonnetje te zetten! Vul een leuke koektrommel met de lievelingskoekjes van oma, customize een mooi fotopaneel of maak voor elk van de VIP’s een eigen koffiemok. Welk cadeau gaan jullie uitdelen aan het eind van de communie?

Een ijzersterke klantenservice staat voor je klaar!

Bij Tadaaz staat de klantenservice dagelijks voor je klaar! Je kunt ons bellen, chatten, appen en natuurlijk mailen met alle vragen. We informeren je graag over levertermijnen, kwaliteit van onze producten en natuurlijk helpen we je graag bij het maken van je eigen creatie. Heb je inspiratie nodig? Neem dan snel een kijkje op onze blog, je vindt er echt alles wat je wilt weten over communiefeestjes!

Populaire categorieën.