Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home


Vintage bedankkaartjes: terug in de tijd

Wat kun jij je nog herinneren van je communiefeest? Hoe lang is het geleden? Waar vierde je het en met wie? Wat voor weer was het die dag? Voor de meesten van ons zal de eerste communie een bijzondere en vreugdevolle dag zijn geweest.

Je communie bedankkaartje in zwart-wit of sepia?

Hoe wil jij dat het communie bedankkaartje van je zoon of dochter wordt? Kies je voor kleur of kies je voor zwart-wit net zoals foto’s van vroeger uit de oude doos? Zet je de traditie voort? Of kies je voor een echte retrolook met sepia-kleuren? Je hebt vast al een mooie foto in gedachten die je voor het bedankkaartje wilt gebruiken.

Enkel kaartje, drieluik of vijfluik?

Kies je voor een enkel kaartje, een drieluik of zelfs een vijfluik misschien? Zo kun je dit bedankkaartje perfect gebruiken voor het afbeelden en delen van de foto’s uit de fotoshoot. Hebben jullie een fotograaf in de familie? Dat is helemaal handig. Dan heb je vast een heleboel mooie foto’s om uit te putten! Kies de mooiste foto’s uit en beeldt ze af op je bedankkaartje.

Bedankkaartjes met vintage kartelrand

Bekijk ook de Tadaaz bedankkaartjes met vintage kartelrand. Je vindt ze hier terug in de vorm van een enkele kaart of in de vorm van een feestelijke boekenlegger. Dit laatste kaartje is voor alle gasten erg handig om in de toekomst te blijven gebruiken. Zo kunnen ze met een boek op schoot nog eens aan jou terugdenken.

Leg het moment vast op beeld

Momenten gaan voorbij maar de herinnering aan de communie van je zoon of dochter blijft. Dat wil je toch vastleggen op beeld? Maak foto’s van je kind in haar mooiste jurk of van je zoontje in zijn meest chique pak. En wat is er leuker dan een jaar of tien of twintig later nog eens terug te kijken naar deze foto’s?

Wanneer wordt iets retro genoemd?

Iets wordt retro genoemd wanneer een product zijn inspiratie haalt uit een model van vroeger. De vormgeving verwijst zo terug naar iets uit het verleden. Je ziet het vooral bij fietsen, kleding, architectuur en meubelen (bron: wikipedia). Daarom zie je op onze kaartjes ook retro icoontjes zoals een fietsje of racewagen terugkomen.

Retro met de Tadaaz communie kaartjes

Je ziet icoontjes zoals een fiets of een oude racewagen terugkomen maar ook de kleuren van de kaart doen retro aan. Je ziet dat op de Tadaaz communie bedankkaartjes de kleuren zijn aangepast aan het retro design. Er is gewerkt met zwart-wit, sepia en krijtbord als  achtergrond van de kaart.

Helemaal hip met een vintage kaartje

Je ziet in onze vintage kaartjes vaak een kartelrandje terug aan de buitenkant van de kaart. In onze drukkerij wordt de kartelrand met een printer aan de hand van een laser vliegensvlug en met precisie uitgesneden. Zo kunnen we deze mooie vintage look aan onze kaartjes meegeven. Ook kun je de vintage kaartjes herkennen aan typerende elementen zoals een speelse jeanslook of een lettertype uit het verleden.

Nog meer vintage kaartjes in onze webshop

Naast vintage communie bedankkaartjes vind je in onze webshop ook vintage communie uitnodigingen en vintage geboortekaartjes. Op onze retro geboortekaartjes vind je ouderwetse design kinderwagens terug en de leukste silhouetjes. Op zoek dus naar een origineel vintage geboortekaartje? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

 Neem ook een kijkje tussen onze retro communie bedankjes. Zo kun je de gehele set laten bestaan uit retro: retro uitnodigingen, retro bedankjes en retro bedankkaartjes.

Communie bedankkaartjes ook als bedankkaartje vormsel

Gebruik de communie bedankkaarten van Tadaaz ook als bedankkaartje voor het vormsel van je zoon of dochter. Hiermee kun je de gasten die aanwezig zijn op de dag van het vormsel op gepaste wijze bedanken.

Dit communie bedankkaartje verliest zijn waarde niet

Op zoek naar een bedankkaartje communie dat niet uit de mode geraakt? Dan zit je in deze sectie goed. Met een kaartje uit deze categorie hoef je je geen zorgen te maken dat het kaartje over een paar jaar uit de mode geraakt. Hoeveel jaren later je ook naar dit bedankkaartje terugpakt, het blijft een mooi aandenken.

Personaliseer je kaartje tot in perfectie

Een gepersonaliseerd kaartje maak je eenvoudig. Voeg de mooiste foto toe aan het bedankkaartje. Kies het ontwerp dat aan jouw wensen voldoet, upload de mooiste foto van je kind van tijdens het communiefeest, voeg een gepaste tekst toe en bestel je design. Zo wordt je kind’s eerste heilige communie onvergetelijk.

Het Tadaaz team staat klaar om al je vragen te beantwoorden

Heb je vragen over het ontwerp van onze kaartjes, over het afdrukken ervan of over de leveringsvoorwaarden? Neem gerust contact met ons op. Het klantenservice team van Tadaaz staat dagelijks voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.