Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home

Bedankkaartje communie origineel

70 Producten

Originele bedankkaartjes

 

Zeg het met een bedankkaartje

Je familie en vrienden hebben samen met jou al die maanden naar het feest van je communicant toegeleefd. De beste manier om ze daarvoor te bedanken is met een blijvende herinnering aan jullie feest. Kies de originele bedankkaart van jullie dromen en verras jullie gasten met een welgemeende Thank You! 

 

Heb je al in gedachten hoe je kaartje er moet uitzien? Ga je graag voor een bladwijzerkaartje of geef je de voorkeur aan een drieluikje? Ook een polaroid-modelletje of postkaartformaat valt bij iedereen in de smaak. 

 

Zet je foto’s in de picture

Het leukste aan een origineel bedankkaartje is natuurlijk dat je er je mooie communiefoto’s op kan presenteren. Of je nu met een professionele fotograaf werkte of zelf creatief aan de slag ging, jullie hebben ongetwijfeld prachtige foto’s van het feestbeest staan. Laat ze niet zomaar op je computer verkommeren, maar laat ze in de plaats schitteren op je bedankkaartjes. 

 

Uiteraard kan je er ook voor kiezen om het kaartje voor zich te laten spreken en foto’s achterwege te laten. Dan kan het leuk zijn om meer focus te leggen op de tekst van je kaartje of de mooie naam van het feestvarken. Die komen pas echt tot hun recht met glinsterende goudfolie. Voor elk wat wils! 

 

Trends voor bedankkaartjes

Het aanbod aan bedankkaartjes op Tadaaz is bijna oneindig. We zetten de trends van het moment steeds om in kwalitatieve en hippe kaartjes, bedankjes en bedankkaartjes. 

Je kan het misschien geen echte trend noemen omdat het nooit uit de mode gaat, maar toch: goudfolie! Goudfolie geeft je kaartjes een luxe uitstraling die je met niets anders kan evenaren. De folie tilt je kaartjes naar een ander niveau en transformeert ze in kleine kunstwerkjes. 

 

Ecologische en milieuvriendelijke details zijn een hot topic. Onze bedankkaartjes met houten figuurtjes zijn daarom weggelegd voor echte trendsetters. Je kan kiezen tussen schattige unicorns, vrolijke voetballen, stoere dino’s en veel meer. 

Een andere hippe optie is om bedankkaartjes te maken die als het ware uit verschillende lagen bestaat, voor een scrappy look. Die verschillende stukjes van je bedankkaartje zijn gemaakt uit stevig papier en worden dan mooi samengehouden door originele paperclips in druppelvorm en in mooie kleurtjes. 

 

Laat je hobby’s en talenten uitschijnen met je kaartje door een passend thema uit te kiezen. Is jullie communicantje een rode duivel in spé of valt hij of zij niet weg te slaan van het vliegveld? Met een leuk voetbal accent of een schattig vliegtuigje is de toon meteen gezet.

 

Trek de lijn van je uitnodigingen door

Het is altijd fijn om een samenhorig geheel van je bedankkaartjes en uitnodigingen te hebben. Door je unieke communiekaart te combineren met originele bedankkaartjes voor je eerste communie, plechtige communie, lentefeest of groeifeest in dezelfde lijn, trek je een rode draad doorheen het feest. Dat oogt meteen heel professioneel en strak. 

 

Maar misschien vind je het net leuk om twee volledig verschillende ontwerpjes te kiezen? Of misschien wilde je de gasten met de uitnodiging op een dwaalspoor zetten? Het kan bijvoorbeeld zijn dat je de toon voor een sober en klassiek feest zet met een mooie uitnodiging met goudfolie, maar er uiteindelijk voor kiest om je feest om te toveren in een adembenemende jungle. Dan vul je dat natuurlijk liever aan met bedankkaartjes in hetzelfde thema. 

 

Het verschil tussen je originele uitnodigingen en bedankkaartjes kan ook een mooi compromis zijn voor jezelf en je zoon of dochter. Als ouder heb jij misschien al jarenlang een idee in je hoofd van hoe het kaartje er moet uitzien en ga je liever voor een tijdloze uitnodiging. 

 

Je kleine spruit is dan weer iets vatbaarder voor de invloeden van het moment en gaat misschien liever voor een hip unicorn bedankkaartje of een fris jungle bedankkaartje. Klinkt het herkenbaar? Dan is de ideale oplossing om te verdelen en heersen. Jij kiest de uitnodiging en zoon- of dochterlief selecteert het bedankkaartje. Natuurlijk kan het ook net omgekeerd. 

 

Bedankkaartjes voor iedereen

Denk ook eens aan wie je allemaal bedankkaartjes wil gaan geven. De gasten van het feest krijgen maar al te graag een mooi souvenir mee naar huis dat ze dan vol trots en vreugde bij hen thuis tentoonstellen. Voor hen loont het zeker om meer op goede kwaliteit in te spelen, bijvoorbeeld door een bedankkaartje met goudfolie, houten opplakmotiefjes of accessoires uit te kiezen. 

 

Verder kan je ook bedankkaartjes uitdelen aan de klasgenootjes van je kleine meid of jongen. In dat geval kan kwantiteit een grotere rol spelen. Laat je communicantje of lentefeestbeest uit ons ruime aanbod zelf een leuk bedankkaartje kiezen en personaliseren dat helemaal zijn of haar stijl is.

 

Bestel er ineens een hele pak en geef ze aan je communicantje. Dan kan hij of zij zelf originele bedankkaartjes communie gaan ronddelen aan al zijn of haar vriendjes, juffen, meesters en iedereen die een communie of lentefeest viert. Je zal zien dat alle kindjes zullen glunderen van geluk, en jouw kind nog het meest van allemaal. 

 

Uitstekende klantenservice

Je kan je eigen kaartjes eenvoudig en snel maken in onze editor. Hulp nodig wanneer je de bedankkaartjes, communie uitnodigingen of andere originele communiekaarten maakt? Geef onze klantendienst even een seintje. Wij helpen je graag!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.