Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Bedankkaartje communie jongen

98 Producten
logo
stijlvol bedankkaartje communie met foto en folie TA1228-2400052-15 1
stijlvol bedankkaartje communie met foto en folie TA1228-2400052-15 3
logo
stoer vijfluikje met eigen foto s TA1228-1500016-15 1
stoer vijfluikje met eigen foto s TA1228-1500016-15 2
logo
boekenlegger fotokaart met confetti TA1228-1700003-15 1
boekenlegger fotokaart met confetti TA1228-1700003-15 2
logo
communie bedankkaartje met foto TA1228-2100004-15 1
communie bedankkaartje met foto TA1228-2100004-15 2
logo
bedankkaart met 3 foto s en hip motief TA1228-1600015-15 1
bedankkaart met 3 foto s en hip motief TA1228-1600015-15 2
logo
bedankkaartje communie natuurpapierlook met fotocollage TA1228-2400041-15 1
bedankkaartje communie natuurpapierlook met fotocollage TA1228-2400041-15 2
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
Extra groot formaat
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Een origineel bedankkaartje communie voor jongens

Je hebt de communie van je kind tot in de puntjes voorbereid. Iedereen kijkt uit naar deze bijzondere dag. De communie uitnodigingen zijn al met veel enthousiasme ontvangen door alle gasten. Natuurlijk wil je aan het eind van het feest ook een leuk bedankkaartje meegeven. Bij Tadaaz vind je de leukste communie bedankkaartjes voor jongens in allerlei stijlen en thema's. Duik je mee in ons aanbod?

Communie bedankkaartjes voor stoere boys

Als je zoon z'n eerste communie doet wil je dat hij zich als een vis in het water voelt. Van zijn communie outfit tot de uitnodiging  en de traktatie voor z'n klasgenootjes. Wat leuk dat hij daar al zijn eigen stempel op wil drukken! Ga samen met je zoon aan de slag. Met onze handige filters heb je in een oogwenk al leuke communie bedankkaartjes voor jongens bij elkaar staan. 

Zelf communiekaartjes ontwerpen

Natuurlijk is het leuk om de communie bedankkaart samen met je kind te maken. Om het allemaal een extra persoonlijke touch te geven! Organiseer een fotoshoot waarop hij in zijn communie outfit straalt. Of kies voor een leuke actiefoto waarop je kind helemaal zichzelf is. Die is ook perfect te gebruiken voor het communiekaartje. Kies samen een mooie foto en upload deze op jullie favoriete ontwerp. Pas de kleuren aan en zet de tekst in een stoer lettertype. 

Proefdruk communiekaart

Is de proefdruk van je communiekaart helemaal wat je ervan had verwacht? Bestel dan het aantal kaartjes dat je nodig hebt. Eventueel in combinatie met enveloppen, stickers en leuke bedankjes voor de gasten. Wat zullen zij versteld staan!

Een communie aandenken dat past bij jouw zoon

Ieder kind is anders. En dat is precies de reden waarom onze designers communiekaarten in allerlei thema's bedacht hebben. Leuke kaarten in de thema's sport of jungle zijn helemaal hip! Wil je meer een chique touch aan je kaart? Ga dan voor een kaart afgewerkt met folie. Maar een basic fotokaart waarop jouw knapperd centraal staat is natuurlijk altijd goed. Drieluikjes, boekenleggers of een leuk kaartje met een houten vormpje? Ook die vind je terug op onze site.

Een bedankkaartje communie met de foto van je kind

Natuurlijk wil je liefst een aandenken uitdelen met een eigen foto van je kind op de voorkant. Die maak je eenvoudig zelf via de online editor. Als je jouw favoriete kaart hebt ontdekt upload je zijn mooiste foto en voeg je een origineel woordje van dank toe. Ook voor jezelf is dit een prachtig aandenken aan de eerste heilige communie van je zoon. Trots, trotser, het trotst!

Een bedankkaart: kleine moeite, groot plezier

Een bedankkaartje maken is een kleine moeite, maar je doet er iedereen die aanwezig was een groot plezier mee. Het is een aandenken aan deze bijzondere dag én het is mooie manier om je dankbaarheid uit te drukken. De glimlach van je kind op dit kaartje zal vele harten laten smelten. Versier de kaart met leuke symbooltjes die passen bij de gelegenheid. Een kelk, een kruisje of een duifje. Als klapper op de vuurpijl nog een persoonlijk woordje van dank en klaar is kees.

Een communiefeest om nooit te vergeten!

Hoewel zijn verjaardag waarschijnlijk ook nooit onopgemerkt voorbij gaat, is zijn communiefeest dé mijlpaal uit zijn jonge leventje! Hij staat de hele dag in het stralende middelpunt van de belangstelling. En dan al die cadeaus en zakcentjes die hij in ontvangst zal mogen nemen. Daarvoor wil je vast alle gasten bedanken. Bij Tadaaz vind je zoveel leuke manieren om dit te doen. Kijk mee en laat je verrassen door het aanbod.

Een traditioneel communie aandenken

Het communie bedankkaartje is een echte traditie. Sinds jaar en dag geven we al een kaartje mee aan onze gasten. Met een foto van het communicantje in een stijlvolle communiejurk of een communiepak. En dat kan en mag nog steeds natuurlijk. Ons aanbod communie bedankkaartjes is reuze! 

Een origineel communie bedankje

Misschien is het een leuk idee om zo’n traditioneel kaartje te combineren met een bedankje. En dat kan in allerlei vormen! Natuurlijk kun je ook op een bedankje een mooie foto van je communicant laten drukken. Met een origineel bedankje zorg je voor een opvallend aandenken aan die bijzondere dag. Een jojo, een bellenblaas of een snoepzakje? Er zit vast een cadeautje bij dat jouw communicant het liefst uitdeelt.

Fotocadeaus voor de peetouders

De peetouders spelen op deze dag een hele belangrijke rol natuurlijk. Ze hebben je zoon altijd gesteund en ook nu aan zijn zijde staan. Gebruik de mooiste communiefoto’s voor een leuk fotocadeau om deze toppers te bedanken voor al hun steun. Een wijnkistje, een dienblad of een koffiemok... Welk cadeau ga jij geven

Populaire categorieën.