Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Communie bedankkaartjes met bloemen

Een bedankkaartje ter herinnering aan de Eerste Heilige Communie.  Dat hoort er in ieder geval bij! Op onze site ontdek je een ruim aanbod bedankkaartjes communie in tal van thema’s, formaten en kleuren. Stijlvolle bedankkaartjes met vrolijke bloemen vind je hier zeker terug. Neem je een duik in het aanbod?

Communiekaartjes online bestellen

Het perfecte communiekaartje maak je gewoon zelf, online bij Tadaaz! Heb jij je favoriete kaartje gevonden? Customize het naar wens met 1 of meerdere foto’s en je gewenste tekst. Bestel je proefdruk en laat je verrassen door de prachtige afwerking van de bedankkaartjes. Happy met je creatie, bestel dan het aantal kaartjes dat je nodig hebt.

Match met de leukste bedankjes!

Wil jij extra verrassen op deze heuglijke dag? Bekijk dan zeker ook ons aanbod bedankjes communie. Je vindt er talloze originele traktaties die je ook helemaal kunt personaliseren met foto en naam van het feestvarkentje.

Herinnering aan de 1e Heilige Communie

Een groot moment van de dag voor elk communicantje. Iedereen een communie bedankje mee geven. Een kaart met zijn of haar allermooiste foto zal een grote glimlach toveren op elk gezicht.