Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home

Bedankkaartje communie meisje

105 Producten

Het allerleukste communie bedankkaartje voor een meisje

Vol verwachting heb je het communiefeest van je dochter voorbereid. Het wordt een prachtig feest met lieve familie en vrienden. Aan het einde van deze bijzondere dag wil je alle gasten bedanken voor de vele felicitaties en attenties. Dat doe je met een mooi bedankkaartje ter herinnering aan haar eerste communie. 

Zelf originele bedankkaartjes communie maken

Je kleine meid doet haar eerste communie en wil iedereen die daarbij aanwezig is bedanken. Samen met je dochter op zoek naar het perfecte communie bedankkaartje dus! Wat leuk om dit samen met haar te doen. Via de filters heb je alle communiekaartjes voor meisjes in één overzicht bij elkaar. Kies je favoriet en maak het kaartje helemaal naar je zin.  

De perfecte communie bedankkaart met foto

Een communie aandenken moet helemaal passen bij het communicantje. Met een foto van de trotse pauw is dat zeker het geval. Kies je favoriete ontwerp en upload de mooiste foto van je dochter. In haar communie outfit zal ze stralend op het kaartjes staan. Haar glimlach zegt sowieso meer dan duizend woorden! Wat een perfect aandenken aan haar Eerste Heilige Communie.

Communie bedankkaartjes online ontwerpen in een handomdraai

Hebben jullie een top 3 gevonden in ons aanbod communiekaartjes? Super, dan kunnen jullie samen aan de slag met het ontwerp. Via onze editor maak je eenvoudig je eigen creatie. Upload een foto van je kind en een lief woordje van dank en je hebt een mooi aandenken aan het communiefeest van je dochter. Als jullie tevreden zijn over het resultaat, bestel dan een (of twee) proefdrukken van jullie creatie. Het is leuk om het kaartje in het echt te zien. Bovendien weet je dan zeker dat kaartje 100% naar wens is.

Een leuk communie aandenken dat past bij jouw dochter

Behalve de leukste communie uitnodigingen vind je ook de leukste bedankkaartjes en traktaties om uit te delen tijdens of na het feest. 

Bedankkaartjes in de leukste thema’s

Bij een bedankkaartje denk je al snel aan de traditionele communiekaartjes met eigen foto. En hoewel er helemaal niks mis is met tradities, kan het ook leuk zijn om te kiezen voor een communie bedankkaartje met een moderne twist! Hip, stoer of juist in een originele vorm? Wat is jouw favoriet? Kies een leuk en stoer lettertype voor de tekst van het bedankkaartje voor een leuk geheel.

Een proefdruk van je communiekaartje

Het ontwerp is gekozen en de foto is geüpload. Super! Kijk je nog even na of de foto van voldoende kwaliteit is? Als alle details kloppen bestel je snel een proefdruk van je creatie. Als je deze na een paar dagen al in de brievenbus krijgt kun je met eigen ogen zien hoe leuk het resultaat is. Vervolgens bestel je met een gerust hart het aantal kaartjes dat je nodig hebt. 

Bedankjes 

Behalve cadeautjes in ontvangst nemen, is dit misschien wel het allerleukste onderdeel van het communiefeest: de traktaties uitdelen aan vriendjes en vriendinnetjes! En wat zijn er veel originele bedankjes om uit te kiezen. Een snoepzakje zal in de smaak vallen bij ieder kind. Maar er is meer, een leuke button of een bellenblaas met persoonlijke sticker. Voor de ‘grote’ gasten is een kaarsje met persoonlijke boodschap vast een kanshebber.

De communie van je zoon of dochter perfect geregeld

Het was een prachtige dag! En dat is ongetwijfeld ook mogelijk gemaakt door oma en opa of de peetouders van je kind. Reden genoeg om hen eens extra in het zonnetje te zetten. Op onze site vind je behalve uitnodigingen, tafeldecoratie en bedankkaartjes namelijk ook de allerleukste foto cadeaus. Een koekjestrommel, een houten wijnkistje of misschien een set onderzetters. En natuurlijk kun je al deze cadeaus personaliseren met de mooiste foto van jouw communicantje. Wie zetten jullie in het zonnetje?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.