Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Vrolijke uitnodigingen communie met bloemen

De Eerste Heilige Communie is een gedenkwaardige gebeurtenis voor een kind, een echte mijlpaal die samen met vrienden en familie gevierd moet worden. Bij Tadaaz kun je kiezen uit verschillende soorten uitnodigingen voor dit speciale moment in het leven van je zoon of dochter.

Bloemen sieren je communiekaart

Via onze handige filters heb jij in no-time je favoriete kaart gevonden. Houdt ze van bloemen? Heeft hij een favoriete kleur? Je communicantje vindt het misschien leuk om te helpen bij het kiezen van een uitnodiging en de lettertypes en kleuren die je wil gebruiken voor het ontwerp. Ontdek de mogelijkheden en maak samen met het feestvarken de mooiste creatie.

De Eerste Heilige communie, een mooie viering

Hoewel de eerste communie een heilige gebeurtenis is, is het ook een tijd van vreugde. Een viering met een groep geliefden zorgt voor veel mooie herinneringen. Geef alle gasten een bedankje om deze herinneringen te kunnen koesteren. Een mooie communie bedankkaart of een bedankje voor de kinderen zal zeker in de smaak vallen.

Je communie uitnodiging zelf maken

De communie uitnodigingen hoeven niet formeel te zijn. Een vrolijke toon zal de sfeer van het mooie feest bepalen. Ontdek de leukste uitnodigingen die echt passen bij jouw kind. Kaarten voor voetbalfans, ballerina’s of bloemenmeisjes. Je vindt ze allemaal terug! Ontdek het assortiment en maak online de perfecte communiekaart. Bestel je proefdruk en laat je verrassen door het resultaat van jouw eigen creatie.