Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Familieplanners

1 Producten
logo
stijlvolle acryl familieplanner met foto TA0884-2300019-15 1
stijlvolle acryl familieplanner met foto TA0884-2300019-15 1

69,95


Familieplanner maken en online bestellen

Het drukke gezinsleven kunnen we niet altijd bijhouden. Helemaal geen schande om dat toe te geven! De combinatie werken, sport- of knutselclubjes van je kids, elke avond gezond eten op tafel willen zetten en zelf ook nog ontspannen is heavy! Dankzij onze handige familieplanner maken jullie in no-time een handige planning. Zo kun je geen tandartsbezoekje meer over het hoofd zien en krijg je meer rust in je hoofd.

Familieplanner maken met eigen foto’s

Je eigen gezinskalender helemaal zelf personaliseren met eigen foto’s en tekst, hoe leuk is dat! Maak zelf de juiste indeling voor wat jullie gezin nodig heeft. Hebben jullie huisdieren? Ook je favoriete viervoeter kan je een rol geven op jullie leuke familieplanner.

Denk in het weekend na over de planning voor de hobby’s van de kids, wat jullie de hele week willen eten en hoe je dit alles gaat combineren met jullie werk. Dankzij deze handige planning zal alles een stuk vlotter verlopen in die drukke werkweken.

Elk gezinslid krijgt een eigen kolom met alle activiteiten, alle afspraken per week. Dankzij het inplannen van de activiteiten van alle gezinsleden zullen jullie extra ruimte en tijd krijgen voor elkaar. Zalig toch?  Personaliseer je familie planner eenvoudig online.

Je familiyplanner online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Voeg je favoriete foto’s toe, geef elk gezinslid of onderwerp een eigen stukje kalender en je bent al klaar! Jullie zullen elke week en elke maand heel veel te danken hebben aan deze enige echte super family planner.

Ontdek andere mooie kalenders

Kerst staat voor de deur en dat wil zeggen dat het nieuwe jaar bijna ingaat, naast die zalige familieplanner als goede voornemen voor het nieuwe jaar, zijn er ook tal van andere prachtige kalenders in de aanbieding! Zo kan je een originele gepersonaliseerde kalender met foto’s maken! Wat dacht je van een mooie jaarkalender, bureaukalender, adventskalender of verjaardagskalender? Voor elk wat wils! Ook onze prachtige kerstkaarten zijn mooi om je warme wensen naar vrienden en familie te versturen!