Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Adventskalenders

17 Producten
kleurrijke adventskalender chococlade TA0881-2100001-15 1
kleurrijke adventskalender chococlade TA0881-2100001-15 2

21,33


Adventskalender met chocolade zelf maken.

We kennen allemaal dat heerlijke gevoel als kerst steeds dichterbij komt! We maken ons allemaal klaar voor de meest gezellige periode van het jaar. We zijn helemaal klaar om met vrienden en familie rond de kerstboom te zitten, kerstcadeaus en kerstkaarten uit te wisselen en lekker te eten! 

Met een leuke adventskalender tel je 24 dagen lang af naar deze gezellige periode. Iedere dag één van de 24 vakjes openen en heerlijke chocolade eten. Maak nu je persoonlijke advent kalenders voor jezelf en je familie.  

Adventskalender chocolade van topkwaliteit.

Een heerlijke adventskalender met ambachtelijke Belgische chocolade, wat wil een mens nog meer! Een persoonlijke adventskalender met foto’s? Alles is mogelijk. 

Personaliseer die zalige adventskalender met een prachtige foto van je kids! Een leuk cadeau voor de kids, oma en opa en natuurlijk ook voor jezelf. Want wie zegt nou nee tegen heerlijke chocolade?

Zelf een adventskalender maken met foto’s en eigen tekst. 

Je leest het goed, de leukste adventskalenders met eigen foto’s en tekst kan je helemaal zelf maken. Met onze eenvoudige editor is het kinderspel. 

  • Kies een leuk ontwerp uit ons aanbod of start van een blanco exemplaar
  • Start met personaliseren 
  • Laad je eigen foto’s op en klik op de fotovakken om ze op de kalender te plaatsen
  • Klik op de tekstvakken om de tekst aan te passen
  • Bestel en geniet van je heerlijke chocolaatjes

Aftellen naar kerst met een originele adventskalender.

Tot 24 december kunnen jij en de kids elke dag een vakje openen. Achter elk vakje schuilt een heerlijk chocolaatje. Soms zijn adventskalenders ook gevuld met kleine cadeautjes. Wij kozen echter voor  24 heerlijke chocolaatjes van Belgische topkwaliteit. Ontdek onze nieuwe adventskalenders en bereid je kids op geweldige wijze voor op de volgende kerst! Succes verzekerd!

Met dit fantastische cadeautje maak jij je kinderen ongetwijfeld heel blij. Personaliseer je kalender met mooie foto’s van jullie gezin en een eigen tekst.  

Combineer het openen van een vakje met een leuke activiteit. Koppel aan elk nummer bijvoorbeeld een leuk verhaaltje rond kerst en maak er een leuk momentje van. 

Originele kalenders voor iedereen.

Ook onze prachtige jaarkalenders, bureaukalenders en verjaardagskalenders zijn een schot in de roos. Ze zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ze zijn ook perfect om iemand cadeau te doen! Personaliseer deze kalenders met originele foto’s en tekst!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.