Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8u - 12u/13u - 17u
Vr: 8u - 12u/13u - 15u

Tip: Ordernummer bij?

Elke dag een feestje

Er is altijd wel een reden om feest te vieren! Misschien ben je jarig, ga je verhuizen of heb je een jubileum te vieren. Of misschien heb je gewoon zin in een feestje, zomaar, omdat het kan. Je zit ongetwijfeld vol goede ideeën en inspiratie, je droomt ook al even over deze speciale dag. Ga je voor een speciaal thema met dresscode? Huur je iemand in om de muziek te regelen of gebruik je een playlist? De uitnodiging ontwerpen is in ieder geval iets wat je binnenkort van je to-do lijstje kunt schrappen. 

Lees meer

Liever samen

Het liefst vier je deze speciale gelegenheid met je vrienden en familie. Vergeet ze daarom niet uit te nodigen met een persoonlijke uitnodiging! Of je nu op zoek bent naar een uitnodiging voor je verjaardag of verhuiskaart, bij Tadaaz is ongetwijfeld iets te vinden dat bij al je ideeën past.

Een uitnodiging moet natuurlijk bij de gelegenheid passen. Stel daarom eerst de vraag of je op zoek bent naar een uitnodiging voor een kinderfeestjeverjaardagjubileum of een leuke verhuiskaart. Zorg voor een mooi geheel met bijpassende decoratie, tafelversiering en bedankjes!

Staat jouw soort feestje niet tussen de mogelijkheden? Geen zorgen, deze kaartjes zijn volledig in tekst aanpasbaar. Verander de tekst naar iets wat helemaal bij jou en je feestje past.  Begin alvast te spelen met je favoriete ontwerpen in de editor en maak een uitnodiging  die je vrienden en familie met plezier in de brievenbus krijgen. Zo kijken zij net zo naar het feestje uit als jijzelf.

De uitnodiging zet de toon voor de rest van je feest, daarom moet hij helemaal perfect zijn. Door het bestellen van een proefdrukje laat je niets aan het lot over. Laat je ongeduldige feestgasten niet veel langer wachten en bestel je uitnodiging. Zo kunnen de gasten de datum al vastleggen in hun agenda. Vergeet niet om bijpassende enveloppen te bestellen in een leuk kleurtje, zo vormen je kaartjes een mooi geheel.

Wij bij Tadaaz zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom zijn wij je graag van dienst bij vragen of verzoekjes om jouw kaart tot in de puntjes te verzorgen.

Terug verbergenTerug verbergen