Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Met deze uitnodigingen pensioenfeest steel jij de show.

Joepie! Je gaat met pensioen. Het harde werken is voorbij en nu is er alle tijd om nog meer te genieten van het leven. Natuurlijk kan je dit niet zomaar aan je voorbij laten gaan.  Al dat harde werk van de afgelopen jaren moet gevierd worden met een hapje en een drankje met al je collega’s, vrienden en familie. Tijd voor jouw pensioen feest!

Leuke uitnodiging pensioen voor collega’s, familie en vrienden.

Je werk is zowat je tweede thuis, dus natuurlijk wil je je pensioen vieren met al je collega’s. Zorg voor een originele uitnodiging, die ervoor zorgt dat niemand kan wachten om naar jouw feest te gaan. Een uitnodiging met foto is een topidee bijvoorbeeld. Voeg je eigen foto toe op jouw uitnodiging, dan ziet iedereen meteen over welke pensionado het gaat. 

Feest organiseren voor een collega.

Misschien ga jij zelf niet met pensioen, maar organiseer je een (verrassings)feest voor die lieve collega. Wil je je collega in het zonnetje zetten na zijn of haar jarenlange dienst? Organiseer een pensioenfeestje en verras jouw gewaardeerde collega! Verstuur een mooie uitnodiging om hem of haar nog eens extra te bedanken. Zeker weten dat hij/zij versteld zal staan. 

Zelf je uitnodiging pensioen maken.

Wil je van je pensioenfeest echt iets speciaals maken? Start dan alvast met een superleuke uitnodiging voor jouw pensioenfeest. Laat je inspireren en maak je eigen ontwerp, iets dat helemaal past bij jouw stijl. Via onze handige online editor kan je helemaal je eigen ding doen. Kies een formaat, leuke kleuren, een lettertype, foto’s of toch liever een illustratie? Zorg voor een finishing touch en voila, jouw kaartje is klaar om afgedrukt te worden. Tadaaz stuurt je afgedrukte uitnodigingen door en jij kan beginnen met uitnodigingen uitdelen voor jouw pensioenfeest!  

Decoratie die past bij jouw feest.

Het zou natuurlijk nog fijner zijn als je versiering helemaal past in de stijl van jouw kaartje, maar geen zorgen bij Tadaaz kan dit allemaal. Laat je inspireren door ons aanbod aan decoratie. Kies je voor een etentje of een aperitief met allemaal hapjes? Neem dan een kijkje naar onze personaliseerbare menu’s of placemats, waarop je je lievelingsfoto kan laten afdrukken.

Maak er een echt feest van. 

Zorg voor de juiste versiering, die jezelf ontworpen hebt om er een echt feest van te maken! Ga voor een personaliseerbare vlaggenlijn of voor een poster samen met je collega’s. Ze zullen onder de indruk zijn. Wees daar maar zeker van!