Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Unieke uitnodigingen kinderfeestje.

Organiseer je binnenkort een kinderfeestje voor je zoon of dochter? Kies een leuk thema uit en stem je uitnodigingen, bedankjes, bedankkaartjes en feestversiering af op het thema! Wordt het een piratenfeestje, een jungle feestje of wordt het een besloten feestje met enkel toegang voor prinsen en prinsessen? 

Met de leukste uitnodigingen kinderfeestje van Tadaaz wordt het gegarandeerd een succes. Maak je eigen uitnodigingen, bewerk ze en deel ze uit onder vriendjes en vriendinnetjes. Uitnodigingen maken samen is iets om veel plezier aan te beleven maar uitdelen is nog leuker!

Uitnodigingen: ook voor het vieren van een eerste verjaardag.

Ook is een uitnodiging kinderfeestje heel goed te gebruiken om jullie vrienden en familie uit te nodigen voor de eerste verjaardag van jullie zoon of dochtertje. Hiermee breng je ze op een leuke op de hoogte van wanneer het feestje te vieren is! Wil je nog meer verjaardagsuitnodigingen bekijken? Bij Tadaaz vind je een zeer uitgebreid, hip assortiment. 

Een kinderfeestje thuis organiseren.

Organiseer je het kinderfeestje thuis? Misschien heb je het weken van tevoren al met je zoon of dochter gehad over wie er allemaal worden uitgenodigd voor het feestje, wat je graag wilt doen en wat het thema zal worden. 

Wordt het het zwembad, de bioscoop of toch de speeltuin? Of heb je een mooie tuin waar je prima een kinderfeestje kunt vieren? Of wordt het eerst naar de speeltuin en daarna frietjes eten bij jullie thuis? Je kunt het zo gek niet bedenken. Een kinderfeestje is een dag waar jullie kinderen al heel lang van tevoren naar zullen uitkijken!

Decoratie voor het kinderfeestje.

Wanneer jullie hebben besloten om het kinderfeestje thuis te vieren dan heb je daarvoor natuurlijk leuke spulletjes nodig om van te eten en om uit te drinken. Laat leuke foto placemats drukken bij Tadaaz of laat er een kleurplaat op drukken zodat ze voordat het eten klaar is al lekker creatief kunnen kleuren! 

Ook vind je in de shop van Tadaaz nog veel meer feestversiering zoals leuke vlaggetjes die je kunt laten drukken met bijvoorbeeld de nieuwe leeftijd van jullie zoon of dochtertje. 

Vragen over het ontwerp van je uitnodigingen kinderfeestje.

Heb je vragen over het aanpassen van je ontwerpen of een andere vraag omtrent de bestelling van je uitnodigingen? Neem dan contact op met onze klantenservice die geopend is van maandag tot en met vrijdag. Onze collega’s helpen je graag verder zodat het feestje kan doorgaan!