Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Uitnodigingen 1e verjaardag

26 Producten
uitnodiging 1e verjaardag met foto TA1327-2200008-15 1
uitnodiging 1e verjaardag met foto TA1327-2200008-15 2

1,27


De allerleukste uitnodiging eerste verjaardag 

Er is er een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is .... jouw baby die dreumes wordt! Je kleintje is nu officieel geen baby meer. Wat een mijlpaal die 1e verjaardag. Tijd om een feestje te organiseren. Nodig vrienden en familie uit met een leuke uitnodiging en ontdek ook de leukste traktaties om uit te delen aan jullie gasten. 

Uitnodiging 1e verjaardag met foto

Een leuke traditie inmiddels: de cakesmash fotoshoot. Een professionele shoot van jouw baby 'spelend' met een leuke, kleurrijke thema-taart. Deze foto's zijn natuurlijk perfect te gebruiken voor zijn of haar uitnodigingen 1e verjaardag. Leuk als het thema van de taart en de verjaardagskaart hetzelfde is! Bij Tadaaz ontdek je allerlei fotokaarten in de hipste thema's: jungle, circus, prinsessen, boerderij en ga zo maar door. Zit jouw favoriete thema er ook tussen? Ontdek het snel!

Geen cakesmash-fotoshoot? Geen nood, want natuurlijk staat je mobiel vol met de allerleukste foto's van jouw kleintje. Deze zijn ook te gebruiken om de 1e verjaardag uitnodiging te personaliseren. Bovendien kun je een cakesmash ook gewoon zelf organiseren. Houd je telefoon of camera gereed voor de allerleukste foto's!

De 1ste verjaardag uitnodiging in jouw favoriete thema

Heb je de favoriete uitnodiging gevonden? Leuk, nu kun je aan de slag met het personaliseren ervan. Laat je creativiteit de vrije loop en speel met kleuren, lettertypes, een leuke foto en tekst.

Laat je verrassen door het eindresultaat en bestel een proefdruk van jouw eigen creatie. De eerste twee proefdrukken ontvang je aan een gunstige kennismakingsprijs! Zo kun je de uitnodiging thuis in alle rust bekijken en eventueel nog wat wijzigingen doen. Want dat allereerste verjaardagsfeestje moet perfect zijn!

Originele ideeën voor de eerste verjaardagskaart

De eerste verjaardag van je kind is uniek en bijzonder. De 1e keer een verjaardagstaart, cadeautjes, familie en vrienden die dit leuke moment komen vieren. Een drukke en gezellige boel. Niet alleen voor de dreumes, maar ook voor de trotse ouders, oma & opa en alle andere familie en vrienden.

Het is belangrijk dat het feestje bij jullie past. Met de uitnodiging voor een 1 jaar feestje kun je dit al een beetje sturen. Een leuk thema doet het altijd goed, customize met een leuke tekst en klaar is je verjaardagsuitnodiging.

Een ander leuk idee is een eigen ontwerp kaartje met een prachtige fotocollage van jullie wonder. Leuk om het eerste levensjaar van hem of haar in beeld te brengen. De kaart kun je bovendien als aandenken bewaren. Een win-win dus!

Wat zet je in de uitnodiging 1 jaar feest?

Het allerbelangrijkst is de datum van het feest, die mag niet ontbreken op de kaart. Daarnaast natuurlijk de naam van de jarige Job, het feestadres en jullie telefoonnummer. Tip: denk aan de slaapjes van je kindje bij het organiseren van het feest. Zo kan iedereen genieten!

Eerste verjaardag vieren? Dat doe je in stijl!

Behalve de leukste uitnodigingen maken wil je het feest ook leuk aankleden. Dat kan helemaal in stijl met leuke versiering zoals vlaggetjes, stickers en zelfs snoep om je traktaties te vullen. Lekker handig alles in 1x te bestellen bij Tadaaz. 

De leukste cadeaus 1e verjaardag

Ook voor cadeau ideeën ben je bij ons aan het goede adres. Ontdek leuke kinderkoffertjes met naam, groeimeters en nog veel meer. Natuurlijk allemaal te personaliseren met naam en/of eigen foto. 

Vragen? Onze klantenservice helpt je graag!

Heb jij vragen over het aanbod of misschien over het maken van de uitnodiging met foto? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder om de verjaardag van je kind tot één groot feest te maken!

 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.