Verras met originele kerstkaarten in bijzondere vormen

De mooiste tijd van het jaar breekt aan…Nog even en dan wordt het tijd om onze kerstkaarten weer te versturen! We willen natuurlijk altijd ons best doen om mensen te verrassen met een originele kerstkaart. Er zijn heel wat mogelijkheden… Een grappige quote, een gekke foto, een eigen ontwerp… Maar wat een extra verrassend effect heeft zijn originele kerstkaarten in bijzondere vormen!

In de collectie kerstkaarten van Tadaaz kun je heel wat originele kerstkaarten in bijzondere vormen terugvinden. Je kan het zo gek niet bedenken! Neem alvast een kijkje. We zijn benieuwd naar jullie favoriet!

Kerstbal kerstkaarten

Geen Kerstmis zonder kerstboom. Een kerstkaart die de vorm en functie van een kerstbal heeft, dat is dan toch de perfecte keuze? Zo kunnen vrienden en familie die deze leuke kerstkaart ontvangen, hem meteen in de kerstboom hangen.

In plaats van hem bij alle andere kaarten op de schouw te zetten, kunnen ze er nu wat leuks mee doen! Bovendien zien ze de mooie kaart heel vaak schitteren tussen alle andere kerstdecoratie.

Originele kerstkaart met foto in de vorm van een kerstbal
Kerstkaart met foto op uitneembare kerstbal
Kerstkaart kerstbal met goudfolie

Kerstkaarten in de vorm van een pennenbakje

Functionele kerstkaarten in bijzondere vormen, daar is iedereen blij mee! Kerst- en nieuwjaarskaarten in de vorm van een pennenbakje zijn een uitstekende keuze hiervoor. Je maakt je pennenbakje eenvoudig zelf online met eigen foto’s. Vrienden en familie zullen deze unieke kerstkaarten met veel plezier gebruiken thuis!

De meeste pennenbakjes hebben ook een kalender op de kaart staan. Heel handig voor wie het pennenbakje op kantoor wil gebruiken.

Originele kerstkaarten

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

Kaarten met grappige kerst elementen

In de nieuwe collectie van Tadaaz zitten heel wat originele kerst elementen verwerkt. Denk maar aan een kerstkaart in de vorm van een kerstwant of een kerst sok? Hiermee waan je je meteen in de winterse kerstsfeer.

Ook kerstkaarten in de vorm van een sneeuwbol zijn origineel! Een echte sneeuwbol als bijpassend gepersonaliseerd kerstcadeau is dan natuurlijk de kers op de taart. Een kerstkaart met een rendier is natuurlijk ook 100% kerst proof!

Originele kerstkaart winter want
Originele kerstkaart snowglobe met foto
Dubbele kerstkaart in de vorm van een kerstsok

Een originele kerstboom kerstkaart 3D

Een item dat altijd scoort met kerstmis is de kerstboom! Met een kerstkaart in deze vorm gooi jij zeker grote ogen bij familie en vrienden! Wat een eyecatcher!

Nog meer 3D kerstkaarten

Kerstkaarten in 3D uitvoering geven meteen een originele touch aan jouw kerstkaart! Een kerstkaart in de vorm van een kubusdoosje, een kaart met 3D kerstboom of een 3D kerstbal? Alles kan!

Drieluikjes (of meerdere luikjes) blijven ook prachtig. Dankzij deze vorm kan iedereen jullie kerstkaart een heel mooi plekje geven in huis.

Kerstkaart in de vorm van een kerstboom
Kerstboomkaartje met takjes en besjes
3D-kerstkaart sneeuwbol met kleurkeuze
Houten kerstkaart winterlandschap met 3D-effect
Leuke kerstkaart met foto en uitgesneden kerstboom
Kubus kerstkaart met foto's

Houten kerstkaarten

Een houten kerstkaart is ook een fantastische manier om het nieuwe jaar in de zetten. Jouw gepersonaliseerd ontwerp wordt in de houten kaarten gelaserd. Er zijn heel wat leuke ontwerpen hiervoor.

Zowel rechthoekige kaarten als kerstbal kaarten om vrienden en familie de beste wensen te sturen. Welke is jouw favoriet?

Houten 3D-kerstkaart in de vorm van een kerstboom
Uit hout gelaserde kerstkaart in de vorm van een kerstbal
Houten nieuwjaarskaart in de vorm van een kerstbal

Originele kerstkaarten in bijzonder vormen voor bedrijven

Ook heel wat bedrijven versturen kerstkaarten naar hun klanten en medewerkers. Op die manier ontvangen klanten en zakelijke relaties jullie warme kerstwensen via een gepersonaliseerde kerstkaart. Er is een ruim aanbod aan zakelijke kerstkaarten.

Afhankelijk van het soort bedrijf, kunnen jullie kiezen voor originele kerstkaarten in bijzondere vormen. Een zakelijke deurhanger als kerstkaart en ook aan drieluikjes geen gebrek. Welke past het best bij jullie bedrijf?

Stijlvolle zakelijke kerstkaart rendier
Grappige zakelijke kerstkaart met sportieve kerstmannen
Grappige zakelijke kerstkaart met leuke quote
Zakelijke kerstkaart met kerstboon van hulst
Zakelijke kerstkaart met wereldkaart
Stijlvolle zakelijke kerstkaart met goudfolie en illustratie

De mooiste invulling is jullie persoonlijke touch!

Online kerstkaarten maken heeft heel wat voordelen. Het leukste is dat jullie er je persoonlijke touch in kunnen verwerken. En dat blijft het belangrijkste in deze periode van liefde, warmte en tijd samen doorbrengen. Bij Tadaaz kan je via de editor je kerstkaarten helemaal naar wens personaliseren. Voeg eigen tekst en foto’s toe, bestel je kaarten en ontvang je je kerstkaarten 2020 supersnel in de bus! Versturen maar en klaar ben je voor Kerstmis!

Originele kerstkaarten

Lise Desmet
Lise Desmet

Als Brugse twenty-something breng ik uiteraard heel veel tijd door op social media. Even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren... Quality time met mijn vriend, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz! Cards for happy moments maken mij extra happy :)!

Artikelen: 162

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *