Verras met originele kerstkaarten in bijzondere vormen

De mooiste tijd van het jaar breekt aan…Nog even en dan wordt het tijd om onze kerstkaarten weer te versturen! We willen natuurlijk altijd ons best doen om mensen te verrassen met een originele kerstkaart. Er zijn heel wat mogelijkheden… Een grappige quote, een gekke foto, een eigen ontwerp… Maar wat een extra verrassend effect heeft zijn originele kerstkaarten in bijzondere vormen!

In de collectie kerstkaarten van Tadaaz kun je heel wat originele kerstkaarten in bijzondere vormen terugvinden. Je kan het zo gek niet bedenken! Neem alvast een kijkje. We zijn benieuwd naar jullie favoriet!

Kerstbal kerstkaarten

Geen Kerstmis zonder kerstboom. Een kerstkaart die de vorm en functie van een kerstbal heeft, dat is dan toch de perfecte keuze? Zo kunnen vrienden en familie die deze leuke kerstkaart ontvangen, hem meteen in de kerstboom hangen.

In plaats van hem bij alle andere kaarten op de schouw te zetten, kunnen ze er nu wat leuks mee doen! Bovendien zien ze de mooie kaart heel vaak schitteren tussen alle andere kerstdecoratie.

Kerstbal kerstkaart met folie
Houten nieuwjaarskaart in de vorm van een kerstbal
Nieuwjaarskaart met fotokerstbal

Kerstkaarten in de vorm van een pennenbakje

Functionele kerstkaarten in bijzondere vormen, daar is iedereen blij mee! Kerst- en nieuwjaarskaarten in de vorm van een pennenbakje zijn een uitstekende keuze hiervoor. Je maakt je pennenbakje eenvoudig zelf online met eigen foto’s. Vrienden en familie zullen deze unieke kerstkaarten met veel plezier gebruiken thuis!

De meeste pennenbakjes hebben ook een kalender op de kaart staan. Heel handig voor wie het pennenbakje op kantoor wil gebruiken.

Originele kerstkaarten

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

Kaarten met grappige kerst elementen

In de nieuwe collectie van Tadaaz zitten heel wat originele kerst elementen verwerkt. Denk maar aan een kerstkaart in de vorm van een kerstwant of een kerst sok? Hiermee waan je je meteen in de winterse kerstsfeer.

Ook kerstkaarten in de vorm van een sneeuwbol zijn origineel! Een echte sneeuwbol als bijpassend gepersonaliseerd kerstcadeau is dan natuurlijk de kers op de taart. Een kerstkaart met een rendier is natuurlijk ook 100% kerst proof!

Originele kerstkaart vrolijke kerstman
Originele kerstkaart schattige kerstman
Originele kerstkaart snowglobe met foto

Een originele kerstboom kerstkaart 3D

Een item dat altijd scoort met kerstmis is de kerstboom! Met een kerstkaart in deze vorm gooi jij zeker grote ogen bij familie en vrienden! Wat een eyecatcher!

Nog meer 3D kerstkaarten

Kerstkaarten in 3D uitvoering geven meteen een originele touch aan jouw kerstkaart! Een kerstkaart in de vorm van een kubusdoosje, een kaart met 3D kerstboom of een 3D kerstbal? Alles kan!

Drieluikjes (of meerdere luikjes) blijven ook prachtig. Dankzij deze vorm kan iedereen jullie kerstkaart een heel mooi plekje geven in huis.

Houten kerstkaart winterlandschap met 3D-effect
Kerstboomkaartje met takjes en besjes
Leuke kerstkaart met foto en uitgesneden kerstboom
Kerstkaart in de vorm van een kerstboom
Kubus kerstkaart met foto's
3D-kerstkaart sneeuwbol met kleurkeuze

Houten kerstkaarten

Een houten kerstkaart is ook een fantastische manier om het nieuwe jaar in de zetten. Jouw gepersonaliseerd ontwerp wordt in de houten kaarten gelaserd. Er zijn heel wat leuke ontwerpen hiervoor.

Zowel rechthoekige kaarten als kerstbal kaarten om vrienden en familie de beste wensen te sturen. Welke is jouw favoriet?

Liggende acryl kerstkaart zwart wit met fotocollage en tekst
Vierkante kerstkaart warm wishes met foto
Stijlvolle kerstkaart mat met foto en goudfolie
Originele ronde kerstkaart met foto en kalkpapier
Originele nieuwjaarskaart in kraftlook met wassymbolen
Nieuwjaarskaart met foto

Originele kerstkaarten in bijzonder vormen voor bedrijven

Ook heel wat bedrijven versturen kerstkaarten naar hun klanten en medewerkers. Op die manier ontvangen klanten en zakelijke relaties jullie warme kerstwensen via een gepersonaliseerde kerstkaart. Er is een ruim aanbod aan zakelijke kerstkaarten.

Afhankelijk van het soort bedrijf, kunnen jullie kiezen voor originele kerstkaarten in bijzondere vormen. Een zakelijke deurhanger als kerstkaart en ook aan drieluikjes geen gebrek. Welke past het best bij jullie bedrijf?

Stijlvolle zakelijke kerstkaart rendier
Stijlvolle zakelijke kerstkaart met roséfolie
Zakelijke kerstkaart met wereldkaart
Stijlvolle zakelijke kerstkaart met goudfolie en illustratie
Zakelijke kerstkaart met kerstboon van hulst
Grappige zakelijke kerstkaart met leuke quote

De mooiste invulling is jullie persoonlijke touch!

Online kerstkaarten maken heeft heel wat voordelen. Het leukste is dat jullie er je persoonlijke touch in kunnen verwerken. En dat blijft het belangrijkste in deze periode van liefde, warmte en tijd samen doorbrengen. Bij Tadaaz kan je via de editor je kerstkaarten helemaal naar wens personaliseren. Voeg eigen tekst en foto’s toe, bestel je kaarten en ontvang je je kerstkaarten 2020 supersnel in de bus! Versturen maar en klaar ben je voor Kerstmis!

Originele kerstkaarten

Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *