Verras met originele kerstkaarten in bijzondere vormen

De mooiste tijd van het jaar breekt aan…Nog even en dan wordt het tijd om onze kerstkaarten weer te versturen! We willen natuurlijk altijd ons best doen om mensen te verrassen met een originele kerstkaart. Er zijn heel wat mogelijkheden… Een grappige quote, een gekke foto, een eigen ontwerp… Maar wat een extra verrassend effect heeft zijn originele kerstkaarten in bijzondere vormen!

 

In de collectie kerstkaarten van Tadaaz kun je heel wat originele kerstkaarten in bijzondere vormen terugvinden. Je kan het zo gek niet bedenken! Neem alvast een kijkje. We zijn benieuwd naar jullie favoriet!

Kerstbal kerstkaarten

Geen Kerstmis zonder kerstboom. Een kerstkaart die de vorm en functie van een kerstbal heeft, dat is dan toch de perfecte keuze? Zo kunnen vrienden en familie die deze leuke kerstkaart ontvangen, hem meteen in de kerstboom hangen. 

 

In plaats van hem bij alle andere kaarten op de schouw te zetten, kunnen ze er nu wat leuks mee doen! Bovendien zien ze de mooie kaart heel vaak schitteren tussen alle andere kerstdecoratie.

 

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

 

Kerstkaarten in de vorm van een pennenbakje

Functionele kerstkaarten in bijzondere vormen, daar is iedereen blij mee! Kerst- en nieuwjaarskaarten in de vorm van een pennenbakje zijn een uitstekende keuze hiervoor. Je maakt je pennenbakje eenvoudig zelf online met eigen foto’s. Vrienden en familie zullen deze unieke kerstkaarten met veel plezier gebruiken thuis!

 

De meeste pennenbakjes hebben ook een kalender op de kaart staan. Heel handig voor wie het pennenbakje op kantoor wil gebruiken. 

 

Originele kerstkaarten

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

 

Een originele deur- of wijnhanger

Kerstkaarten maken die je kan gebruiken als deur- of wijnhanger zijn ook heel origineel. Personaliseer een leuke deurhanger met eigen tekst en foto’s via de editor. Upload je meest originele foto en jij hebt de leukste kerstkaart ooit!  

 

Wist je dat kerstkaarten met foto de favoriet blijven van iedereen? Een persoonlijke kerstkaart werkt altijd. Wie weet gebruiken vrienden en familie deze originele deurhanger wel het hele jaar door! Of een leuke wijnhanger aan de wijnfles met je foto erop? Zo worden ze heel vaak herinnerd aan jullie originele kerstkaart. Misschien is er een nieuwe traditie geboren en ontvangen jullie volgend jaar zelf ook een deur- of wijnhanger als kerstkaart!

 

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

 

Kaarten met grappige kerst elementen

In de nieuwe collectie van Tadaaz zitten heel wat originele kerst elementen verwerkt. Denk maar aan een kerstkaart in de vorm van een kerstwant of een kerst sok? Hiermee waan je je meteen in de winterse kerstsfeer. 

 

Ook kerstkaarten in de vorm van een sneeuwbol zijn origineel! Een echte sneeuwbol als bijpassend gepersonaliseerd kerstcadeau is dan natuurlijk de kers op de taart. Een kerstkaart met een rendier is natuurlijk ook 100% kerst proof!

 

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

 

3D kerstkaarten

Kerstkaarten in 3D uitvoering geven meteen een originele touch aan jouw kerstkaart! Een kerstkaart in de vorm van een kubusdoosje, een kaart met 3D kerstboom of een 3D kerstbal? Alles kan!

 

Drieluikjes (of meerdere luikjes) blijven ook prachtig. Dankzij deze vorm kan iedereen jullie kerstkaart een heel mooi plekje geven in huis. 

 

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

 

Houten kerstkaarten

Een houten kerstkaart is ook een fantastische manier om het nieuwe jaar in de zetten. Jouw gepersonaliseerd ontwerp wordt in de houten kaarten gelaserd. Er zijn heel wat leuke ontwerpen hiervoor. 

 

Zowel rechthoekige kaarten als kerstbal kaarten om vrienden en familie de beste wensen te sturen. Welke is jouw favoriet?

 

Originele kerstkaarten

Originele kerstkaarten

 

Originele kerstkaarten in bijzonder vormen voor bedrijven

Ook heel wat bedrijven versturen kerstkaarten naar hun klanten en medewerkers. Op die manier ontvangen klanten en zakelijke relaties jullie warme kerstwensen via een gepersonaliseerde kerstkaart. Er is een ruim aanbod aan zakelijke kerstkaarten

 

Afhankelijk van het soort bedrijf, kunnen jullie kiezen voor originele kerstkaarten in bijzondere vormen. Een zakelijke deurhanger als kerstkaart en ook aan drieluikjes geen gebrek. Welke past het best bij jullie bedrijf?

 

Originele zakelijke kerstkaarten

De mooiste invulling is jullie persoonlijke touch!

Online kerstkaarten maken heeft heel wat voordelen. Het leukste is dat jullie er je persoonlijke touch in kunnen verwerken. En dat blijft het belangrijkste in deze periode van liefde, warmte en tijd samen doorbrengen. Bij Tadaaz kan je via de editor je kerstkaarten helemaal naar wens personaliseren. Voeg eigen tekst en foto’s toe, bestel je kaarten en ontvang je je kerstkaarten 2020 supersnel in de bus! Versturen maar en klaar ben je voor Kerstmis!

 

Originele kerstkaarten

 

 

Ontdek alle kerstkaarten >

 

 

Geef hier jouw mening