De leukste kerstoutfits om in te pronken

In deze tijd van het jaar is het een en al feest wat de klok slaat: familiefeestjes, kerstdiners, nieuwjaarsrecepties of kerstborrels met collega’s … Voor al die speciale gelegenheden heb je natuurlijk een gepaste, feestelijke outfit nodig. Het liefst een feestoutfit met een hoog kerstgehalte. Maar waar vind je die, en hoe val je op in de massa die sowieso al wat meer glittert en blinkt dan anders? Door ‘out of the box’ te denken en het hele kerstgebeuren vooral niet te serieus te nemen. De leukste kerstoutfits op een rijtje.

 

kerstoutfits

Kerstoutfits voor speciale gelegenheden

Aan speciale gelegenheden tijdens de kerstperiode geen gebrek: kerstmis, kerstfeestjes met vrienden, oudejaarsavond… Tijdens deze periode kom je veel verschillende mensen tegen, daarom wil je er natuurlijk op je best uitzien. En dat kan met feestelijke kerstoutfits!

Tutu van tule

Laat je inspireren door de balletwereld en ga voor een tutu-geïnspireerd rokje. Door te kiezen voor tule als basisstof, geef je je kerstoutfit meteen die feestelijke toets. Het ziet er bovendien bijzonder elegant uit.

 

tulle kerstoutfit

Bron: quierounabodaperfecta

Zo wit als sneeuw

Wit is niet alleen mooi tijdens de zomerse maanden, ook tijdens de winter komt het altijd tot zijn recht. Tijdens een kerstfeest is het ook opvallend tussen alle donkere kleuren.

 

kerstoutfits witte kleur

Kerstoutfits voor elke dag

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe kleerkast. Ook in je dagdagelijkse leven wil jij er heel kerstig uitzien. Deze kerstoutfits zijn even mooi als dat ze comfortabel zijn.

De kersttrui met alles erop en eraan

De Noorse rendiertruien kenden vorig jaar al een opmerkelijke revival. Wordt het een blijvende kersttrend? Wij hebben er alvast niets op tegen. Deze kerstoutfit is super comfortabel, ideaal dus om te dragen tijdens de kerstperiode. Deze rendiertruien verbergen je liefdevol gemaakte winterlaagje met gemak, alleen maar voordelen dus!

 

kerstoutfit kersttrui met rendieren

De perfecte winterjas

We wonen natuurlijk in België, daarom moeten we rekening houden met koude temperaturen. Ga dus nooit de deur uit zonder een dikke winterjas! Je winterjassen van vroeger waren waarschijnlijk niet altijd even stylisch en deden meer denken aan de michelin man dan aan iets anders. Gelukkig zijn er vandaag de dag al veel mooie winterjassen te vinden, en dat niet ten koste van de warmte. Laat de zoektocht naar de perfecte winterjas maar beginnen!

 

kerstoutfits winterjas

Kerst op je nagels

Kleed je je liever niet te exuberant en hou je het – ook tijdens de feestdagen – liever sober en down-to-earth? Geen probleem, dan zijn er nog altijd details en accessoires die je in de ‘Christmas spirit’ brengen. Ga voor een donkere holographic nagel, perfect voor op elk kerstfeestje. Of breng een feestelijke toets op je nagels met een delicaat sneeuwvlokje.

 

kerstoutfit kerstnagels

Kerstoutfits voor thuis

De dagen tussen kerst en nieuw zijn er niet alleen om te feesten. Ook gezellig voor de televisie hangen en ‘cheesy’ kerstfilms kijken, hoort erbij! En dan komt een makkelijk zittende ‘onesie’ ongetwijfeld van pas. Een joggingpak maar dan in één stuk: meer heb je niet nodig voor een avondje luieren bij het haardvuur. Of het moest dat paar heerlijk warme pantoffels zijn …

 

kerstoutfit shoppen voor thuis

 

Standaard afbeelding
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 109

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.