Originele kerstwensen: zo begin je eraan

Vind jij het ook zo moeilijk om elk jaar opnieuw origineel uit de hoek te komen met je kerstwensen? En begin je er ook steevast veel te laat over na te denken? Geen nood, want dit jaar helpen wij je op weg. Laat je inspireren door de allernieuwste trends en de leukste invalshoeken, zodat jouw originele kerstwensen dit eindejaar écht opvallen!

 

Zeg het met een quote

Wie zegt dat je per se zelf iets moet bedenken om op je kerstkaartjes te schrijven? Quotes – al dan niet van bekende mensen – gebruiken als kerstwensen is dé trend van 2015. Zie ook de ‘inspirational quotes’ die mensen regelmatig posten op de sociale media. Dit zijn er alvast enkele mooie voor op je kerst- of nieuwjaarskaartje:

 

Do more of what makes you happy.

 

 The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams. (Eleanor Roosevelt)

 

 Tomorrow is the first blank page of a 365 page book. Write a good one. (Brad Paisley)

 

Zeg het met een gedicht

Een gedicht werkt altijd op een kerstkaartje. En ook hier geldt: zelf verzinnen mag, maar het hoeft niet. Kies een gedicht uit van je favoriete auteur, of personaliseer er eentje. Zoals dit, bijvoorbeeld: wat wens jij je vrienden en familie toe?

 

kerstwensen 2016

Bron Etsy

 

Ook deze tekst kun je makkelijk zelf personaliseren:

 

‘My wishes for you: a great start for January, Love for February, peace for March, no worries for April, fun for May, joy for June to November and happiness for December. Have a lucky and wonderful 2015!’

 

Nederlandstalige kerstwensen

Op het internet vind je natuurlijk vooral Engelstalige inspiratie voor je kerstwensen. Wil je je wensen liever in het Nederlands overbrengen? Doe het dan in stijl met deze, op de beroemde song van Ramses Shaffy gebaseerde tekst:

 

mooie kerstwensen 2016

Bron: Miss Hellinga

 

Of hou het kinderlijk naïef en sprookjesachtig:

 

Lichtpuntjes
Soms zijn ze groot
Soms zijn ze klein
je hoeft ze niet te zoeken
Je kunt ze ook zijn

 

2016, laat het een jaar zijn
vol gezondheid en vreugde
zonder pijn of verdriet
zodat je het hele jaar geniet!

Ready-made kerstwensen

Ben je écht (te) laat met je kerstkaarten dit jaar, en ontbreekt het je volledig aan inspiratie? Geen probleem, want ook dán is er nog een uitweg. Zoek online een leuk kaartje uit waarop tekst en zelfs afbeelding of foto al voorzien zijn. Misschien nét iets minder origineel, maar wel snel én sfeervol.  

Standaard afbeelding
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 109

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.