De Negenmaandenbeurs: dé beurs voor aanstaande ouders

Dé babybeurs van het jaar

Het hoogtepunt voor (toekomstige) ouders is opnieuw van start gegaan: de Negenmaandenbeurs! Op deze populaire beurs in Amsterdam vind je tal van zaken die van pas komen na de geboorte van je kleine spruit. Van babyvoeding tot speelgoed en van wandelwagens tot geboortekaartjes. De Negenmaandenbeurs is hét paradijs voor elke zwangere vrouw!

10997462_802387033181284_6291490311512226910_n

De Tadaaz stand vol verrassingen

Tadaaz kan natuurlijk niet ontbreken op deze babybeurs!  Je kan er ons uitgebreid aanbod ontdekken van de allerleukste geboortekaartjes en je vindt bij ons ook leuke accessoires die perfect bij je geboortekaart zullen passen.

Daarnaast delen wij tijdens deze toffe vijfdaagse ook leuke prijzen uit! Alle bezoekers mogen aan het rad van fortuin komen draaien:

Wie weet heb je wel geluk met het Golden Ticket en win je GRATIS geboortekaartjes!

Je vindt onze stand in hal 9, vlakbij de modeshow: standnummer 09.512!

Papadag

De Negenmaandenbeurs bestaat  vooral voor (aanstaande) mama’s en hun baby, maar ook de papa’s worden niet vergeten. Op woensdag wordt er een speciale papadag georganiseerd. Op deze dag kunnen de papa’s verschillende workshops volgen:

–          Eerste Hulp Bij Onverwachte Bevallingen (EHBOB)

–          Wat kan ik doen om mijn vrouw te helpen bij de bevalling?

–          Zwangerschapsmassage

Zo hebben de (aanstaande) papa’s geen redenen meer om niet op de hoogte te zijn. Daarnaast kan iedere papa op de babybeurs een gratis geschenkje krijgen voor zijn kleine spruit. 

SONY DSC

Negenmaandenbeurs voorbereiding é

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *