Een uniek communiefeest organiseren? Enkele tips!

Wanneer je kind z’n communie doet, is dat één van de meest dierbare momenten die je als ouder kunt meemaken. Deze dag vraagt dan ook om een knalfeest! Ben je nog op zoek naar inspiratie om deze speciale dag op een unieke manier te vieren met je kind, je familie en alle andere kinderen die zijn uitgenodigd voor het grote feest? Met deze tips bezorg je alle genodigden een dag die ze nooit meer zullen vergeten!

Communiefeest voor VIP’s

Je kind is uiteraard de ster van de dag, dus waarom zou je niet gewoon alles uit de kast halen om dat helemaal in Hollywoodstijl te benadrukken? Rol een rode loper uit, schakel de volwassenen in als paparazzi bij de ingang van de feestzaal en geef alle kinderen een momentje om – al dan niet met zonnebril – te glunderen voor de camera. Leuke foto’s gegarandeerd! En de communicant? Die arriveert natuurlijk in stijl! Huur voor de gelegenheid bijvoorbeeld een limousine, een sportauto of motorfiets met zijspan, of ‘pimp’ de gezinswagen met afwasbare verf, slingers, bloemen en lintjes.

 

uniek communiefeest organiseren

Surprise ‘celebrity’ act

Bij een knalfeest hoort natuurlijk ook een knaloptreden! Konden K3 of One Direction geen gaatje meer vrijmaken in hun agenda? Geen nood! Met de hulp van enkele bereidwillige mama’s, papa’s, ooms, tantes, neven en nichten – in combinatie met wat pruiken en andere leuke verkleedkledij – trakteer je je gasten alsnog op een spetterende show.

 

Tip: Kinderen laten graag zien wat ze kunnen! Kondig op voorhand aan dat er een vrij podium zal zijn, zodat ze zelf een leuk optreden in elkaar kunnen steken, of combineer het podium met een karaokebar.

The place to be

Zonder locatie geen feest! Mag het voor jouw kind wel iets specialer zijn dan het plaatselijke parochiezaaltje? En heb je geen zin om achteraf nog dagenlang ballonnen, slingers en bekertjes terug te vinden in je tuin? Er zijn talloze alternatieve feestlocaties die uitstekend geschikt zijn om een uniek communiefeest te organiseren! Wat dacht je bijvoorbeeld van een binnenspeeltuin, de dierentuin, het Speelgoedmuseum?

 

Tip: Wil je een echt unieke locatie voor het communiefeest? Dan zijn er altijd wel leuke opties in de regio! Wat dacht je bijvoorbeeld van SEA LIFE in Blankenberge bijvoorbeeld? Een unieke omgeving perfect voor een geslaagd communiefeest!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *