3 tips voor een fantastisch verjaardagsfeestje

Kinderen kijken het hele jaar uit naar hun verjaardag. Heerlijk veel kaartjes krijgen, cadeautjes uitpakken, kaarsjes uitblazen en – voor de jongsten – de hele dag pronken met hun hoogsteigen verjaardagskroon. Heb je binnenkort een feestvarken in huis en ben je nog op zoek naar leuke ideeën voor het verjaardagsfeestje? Met deze drie tips kan de speciale dag alvast niet stuk!

1.      Samen de uitnodigingen maken

Een knalfeest begint natuurlijk met een knallende uitnodiging! Een uitnodiging die knipoogt naar het thema van het feestje is al een goed begin, maar een gepersonaliseerde uitnodiging met dit thema is nét dat ietsje specialer en zet je oogappel nog eens extra in de kijker. En daar draait het natuurlijk allemaal om! Kies samen met je kind de uitnodigingen uit en combineer ze eventueel met een leuke, eigen foto voor een extra persoonlijke toets.

 

kinderfeestje uitnodiging verjaardagsfeestje 2


kinderfeestje uitnodiging verjaardagsfeestje 3

kinderfeestje uitnodiging verjaardagsfeestje

kinderfeestje uitnodiging verjaardagsfeestje 5


kinderfeestje uitnodiging verjaardagsfeestje 4

2.      Zorg voor een thema

Een kinderfeestje organiseren wordt een stuk eenvoudiger als je het feest een thema geeft. Zo kun je alle versieringen, spelletjes en uitnodigingen perfect op elkaar afstemmen voor het leukste resultaat! Vergeet ook zeker niet om aan alle kinderen te vragen om verkleed naar het feestje te komen. Met een tuin vol prinsessen, spionnen, piraten, cowboys en indianen, … wordt het verjaardagsfeest van je kind sowieso onvergetelijk!

 

verjaardagsfeestje uitnodiging

3.      Pakjes openen: een magisch moment!

Je weet wel hoe het er gewoonlijk aan toe gaat met de cadeautjes op kinderfeestjes… De gasten arriveren met hun cadeautje, je kind maakt het open en het cadeautje vliegt meteen aan de kant zodra er weer een andere gast arriveert. Na enkele minuten liggen alle cadeautjes op een berg en heeft niemand er nog aandacht voor… Pak het dit jaar anders aan en laat de gasten hun cadeautjes bij aankomst meteen op een tafel leggen. Na de taart verzamel je alle kinderen rond de tafel en mag de jarige zijn cadeautjes een voor een openen. Iedereen zal razend benieuwd zijn wat er in al die pakjes zit!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *