Leuke partytips voor originele verjaardagsfeestjes

superhero party
Image bron

Hiep, hiep, hoera! Er is er weer eentje jarig! Tijd om een verjaardagsfeestje te organiseren. We hebben enkele superleuke en originele ideeën verzameld om het verjaardagsfeestje een knaller te laten worden!

Kies voor een themafeest!

Het mag dan wel een cliché zijn, maar themafeestjes blijven altijd leuk. En door een uniek thema te kiezen, kan je er toch een originele draai aan geven. We geven enkele toffe voorbeelden, maar natuurlijk mag je je creativiteit op hol laten slaan en je eigen thema kiezen!

Ben je in de jaren ’80 geboren? Organiseer dan een knallend I love the 90’s feestje volledig met nineties muziek en outfits.

Is je dochtertje jarig en wil je deze prinses echt verwennen? Organiseer dan een prinsessenbaal met prachtige galajurkjes, kroontjes, véél roze en natuurlijk een prachtig glinsterende verjaardagstaart!

Zoonlief is waarschijnlijk niet zo fan van die glitters en al dat roze. Organiseer voor hem een superheldenparty waarop alle helden aanwezig zijn!

Om het wat actueler te maken, kan je ook eens kijken naar de favoriete tv-shows of sportteams van de jarige. Is hij of zij bijvoorbeeld een fervente voetbalfan? Dan kan je voor zijn verjaardag een WK-feestje organiseren. Vraag aan alle vriendjes en vriendinnetjes om zich te verkleden in de voetbaloutfit van een bepaalde ploeg. In dat thema kunnen er dan ook verschillende competitieve spelletjes gespeeld worden.

voetbal cupcake voetbalfeest

Voorzie een ‘photobooth’

Een leuke photobooth waar je Polaroid foto’s kan maken met allerlei attributen, maskers en kostuums: superleuk op ieder feestje! Met de foto’s kan je achteraf een leuke slideshow maken of een verjaardagsalbum in elkaar steken.

Geef daarbij het verjaardagsfeestje ook een hashtag voor op Instagram en andere sociale media. Als iedereen dezelfde hashtag gebruikt, worden alle foto’s op eenzelfde plaats gebundeld. Op die manier kan je gemakkelijk alle foto’s verzamelen om een tof album te maken. 

photobooth
Image bron

De feestlocatie

Organiseer je een klein verjaardagsfeestje? Dan kan je het misschien gemakkelijk bij je thuis houden. In de zomer kan je bijvoorbeeld eenvoudig een tuinfeest geven, terwijl je in de winter op zoek moet naar een overdekte locatie. Hiervoor kan een garage of berging geschikt zijn. Zodra je een heleboel gasten wil uitnodigen, kies je beter voor een zaaltje ergens in de buurt.

Vrienden en vriendinnen uitnodigen

Een verjaardagsfeestje is natuurlijk geen feestje zonder gasten. Breng je vrienden en vriendinnen tijdig op de hoogte dat ze uitgenodigd zijn op jouw fantastische feestje. Stuur een passende uitnodiging met alle details over het feestje. Vertel ze terwijl ook welk thema je feestje heeft en wat eventueel de dresscode is. Je kan namelijk niet naar een superheldenparty zonder Supermankostuum! 

Standaard afbeelding
Lies Jonckheere

Als jonge twintiger ben ik volop aan het dromen van mijn “perfect wedding”. Ik vind het magisch om nu al originele ideeën op te doen voor mijn grote dag.

Pinterest is mijn belangrijkste bron van inspiratie en de blog van Tadaaz is daarna het ideale forum om mijn passie met andere trouwers te delen.
Nu is het enkel nog wachten op het perfecte aanzoek …

Artikelen: 181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.