5 dingen die je moet weten over retro babykaartjes

Zetten jij en je partner binnenkort een nieuw wondertje op de wereld? Hoogste tijd om babykaartjes te kiezen dan! Houden jullie van retro en krijgen retro babykaartjes jullie voorkeur? Dan zijn hier 5 dingen die je moet weten over retro babykaartjes!

1. Typische pastelkleuren roze, lichtblauw en lichtgroen

Deze kleuren zijn niet alleen lekker retro, ze sluiten ook aan bij het honingzoete nieuwe leven. Pastelroze is bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor een meisje. Lichtblauw is de perfecte kleur voor een jongen. Lichtgroen? Dat kan voor ze beide! Kennen jullie het geslacht van jullie verwachte kindje nog niet? Dan is lichtgroen dus een kleur waar je hélemaal niets mis mee kan doen.

2. Afgeronde hoeken zijn een must

Rechte hoeken zijn maar gewoon. Wil je een retro babykaartje? Kies dan ook voor een kaartje met ronde hoeken of gekartelde randjes.

retro babykaartje geboortekaartje

retro babykaartje geboortekaartje 2

3. Toffe prints maken je babykaartjes helemaal retrolicious

Een retro babykaartje zonder retro print, dat kan niet! Je hebt keuze tussen een heleboel hippe prints. Ze zijn niet alleen wondermooi, ze roepen waarschijnlijk ook nostalgische gevoelens op. Een retro print geeft je babykaartje daarnaast ook een uniek karakter.

 retro babykaartje geboortekaartje 3

retro babykaartje geboortekaartje 4


retro babykaartje geboortekaartje 5


retro babykaartje geboortekaartje 6

4. Ook simpele, minimalistische tekeningen zoals een old school babykoets doen hun ding

Je kent de retro tekeningen wel van oldtimers, babykoetsen van vroeger en lieve vliegtuigjes. Gebruik deze tekeningen om het retro babykaartje te stylen.

 

5. Personaliseer je babykaartje met de foto van je kleine spruit

Geen paniek, retro babykaartjes bestaan niet enkel uit retro prints, tekeningen en lieve kleuren. Je kan er perfect een foto van je kleine spruit opzetten. Deze foto geeft het kaartje meteen een persoonlijke toets. Plus, zo krijgt iedereen al een eerste beeld van jullie wonder. Wil je ook de foto lekker retro maken? Dan is een sepia effect zeker op zijn plaats!

Let wel op dat je een foto kiest met zachte kleuren en dat de kleur van het kaartje terugkomt in de foto. Dit kan je bijvoorbeeld doen door je lieve spruit een roze mutsje op te zetten als je een roze kaartje kiest.

 retro babykaartje geboortekaartje 14

retro babykaartje geboortekaartje cta

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 180

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *