5 originele zwangerschapsaankondigingen

Na 12 weken stilte, mag je nu eindelijk aan de wereld vertellen dat er een baby op komst is. Wil je dit op een originele manier doen? Laat je dan inspireren door deze 5 verrassende zwangerschapsaankondigingen!

1: Baby in progress

Heb je al een klein buikje? Dan is het leuk om een foto te maken van je groeiende buik. Teken er een laadbalkje op en duid aan hoe ver je zwangerschap gevorderd is. Enkele weken voor je gaat bevallen, kan je deze gimmick nog eens te herhalen.

 

 

2: Ice-Ice baby

Een leuk fotobeeld om het kleine wonder dat in je buik groeit aan te kondigen, is een raadseltje waar iedereen (heel) even over moet nadenken. Wij vonden deze ‘Ice, Ice, Baby’ in ieder geval een topper!

 leuke zwangerschapsaankondiging

Pinterest/

3: Ochtendmisselijkheid

Het is misschien geen smakelijk beeld, maar de ochtendmisselijkheid bij een zwangerschap kan je niet onder stoelen of banken steken. De foto verraadt dan ook onmiddellijk dat er een baby op komst is!

 leuk zwangerschap aankondigen

Pinterest

4: Only Child Expiring

Het is zover: er komt een broertje of zusje bij. Een leuke manier om de zwangerschap aan te kondigen, is een T-shirt met een veelzeggend opschrift. Inspirerende voorbeelden zijn:

–          Only child expiring

–          Straks ben ik niet meer in m’n ‘eendje’

 

 

5: Alle schoenen op een rij

Nog één van onze favorieten is de foto met de schoenen van mama, papa en het toekomstige kindje. Hierbij wordt de geboortemaand van de vader en de moeder op de schoen geschreven en de maand waarin de baby op de wereld zal komen.

 

 

 

Zwangerschap aangekondigd? Op naar de volgende aankondiging!

Heb je net dit prachtig nieuws gemeld? Dan kan je nu volop de komst van je kindje beginnen voorbereiden! Daar hoort ook de aankondiging van de geboorte bij! Zoek alvast een persoonlijk en origineel geboortekaartje in ons uitgebreid assortiment!

Ben je zelf niet zwanger, maar ken je iemand die dit nieuws binnenkort wil melden? Deel dan dit bericht via Facebook of Twitter!

Geef hier jouw mening