De mooiste babyfoto’s maak je zelf

Het langverwachte moment is aangebroken. Jullie wondertje is geboren. Wat is er nu leuker dan je prachtige baby zelf te fotograferen ? Die heerlijke voetjes waar je onmiddellijk verliefd op was, de eerste glimlach, het eerste fruithapje,… Natuurlijk wil je dit allemaal vastleggen. Maar hoe maak je de allermooiste foto’s  van jouw kleintje. Wij van Tadaaz geven je graag een paar tips voor de perfecte babyfoto’s :

Zonder camera, geen foto

De mooiste babyfoto’s worden vaak gemaakt op onverwachte momenten. Zorg er daarom voor dat je (opgeladen) toestel altijd binnen handbereik is. Tenslotte weet je nooit wanneer je met die 1e glimlach wordt begroet of wanneer het 1e stapje gezet wordt .. . Wees dus altijd voorbereid en houd je toestel in de aanslag zodat je elke mijlpaal kunt vereeuwigen !

cheezzbaby33

Cursus babyfotografie

Je wilt al die prachtige momenten natuurlijk zo mooi en zo goed mogelijk fotograferen. Waarom geen leuke online cursus volgen ? Via Cheezzbaby leer je in 8 videolessen alles over babyfotografie. Je leert dus binnen een week de allermooiste babyfoto’s maken.  Je hebt geen ervaring nodig en je kunt met elk type camera aan de slag. En mocht je iets vergeten zijn, dan kun je de betreffende video altijd nog eens terugkijken. Een echte aanrader dus !

Geboortekaartjes

Nu je hebt geleerd hoe je de perfecte babyfoto’s maakt, kun je jouw talent gelijk in de praktijk brengen met een foto voor je geboortekaartjes.  Zo maakt iedereen gelijk kennis met jullie newborn ! Dus maak de kaartjes extra persoonlijk met die mooie foto van jullie baby.  Check hier onze trendy fotokaarten voor een originele en unieke aankondiging  !

cheezzbaby1

Entertainen

Bij hele kleine baby’tjes is dit natuurlijk nog geen probleem, maar zodra baby’s in de gaten krijgt wat er allemaal te zien is in de wereld zijn ze snel afgeleid. Ook omdat geduld nu eenmaal niet de sterkste kant is van een baby kun je er beter voor zorgen een leuke rammelaar of knuffel bij de hand te hebben. Met een beetje entertainment heb je de volledige aandacht van jouw kleine prins of prinses voor de perfecte fotoshoot!

Kleine extra tip : zet het geluid van je toestel uit.

Picture perfect in een lijstje

Tot slot; de mooiste foto’s horen in een lijstje zodat je kunt pronken met je babyfoto’s! Natuurlijk kun je de allermooiste foto laten afdrukken op canvas. Daarnaast is het ook superleuk een babyboek bij te houden. Het blijft heerlijk om al die foto’s terug te kijken later. Laat ze dus niet enkel op je toestel staan en print ze ook echt af. Zo heb je er nog meer plezier van.

children sister kisses brother  newborn sleepy  baby on a light background

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *