Drie extreem goede voornemens voor 2015

Goede voornemens zijn er in alle vormen en gewichten. Je hebt de klassiekers, zoals afvallen en stoppen met roken, maar er zijn ook erg ambitieuze en uiteraard ook komische varianten. Wat dacht je van ‘het lichaam van Beyoncé krijgen’ of ‘de namen van mijn kinderen onthouden’? Doorgaans sneuvelen goede voornemens al vroeg in het jaar, maar met een beetje dedication breng je zelfs de meest extreme voornemens tot een goed eind. Hieronder alvast enkele originele goede voornemens voor 2015!

1.     Knopen doorhakken

Volgend jaar is hét jaar om eindelijk die wereldreis te maken of enkele weken rond te cruisen in Amerika. Anders komt het er waarschijnlijk nooit van. Hoog tijd dus om gericht te gaan googelen, brochures aan te vragen en je plannen concreet te maken. Een verre reis is een onvergetelijke ervaring, maar wel eentje die vraagt om heel wat planning en uitwerking. Laat je droomreis zeker geen voornemen blijven in 2015. Knopen doorhakken is de boodschap!

 

Is een verre reis momenteel niet aan de orde? Er zijn tal van andere keuzes die je kan maken die je leven voor eeuwig zullen veranderen. Wat dacht je van een nieuwe job, je relatie naar het volgende niveau brengen of heb je eindelijk die droomwoning gevonden? Laat je dromen in 2015 niet aan je voorbijgaan!

 

wereldreis goede voornemens 2015

2.     Work that body

Atletische doelstellingen zijn zeker niet nieuw, maar in 2015 ga je dan toch eindelijk een marathon lopen! Ok een marathon is misschien wat extreem, zeker als je een eerste uitdaging zoekt. Daarom vinden wij The Color Run zeker een prachtig alternatief. Deze 5 kilometer zal je nooit vergeten! Bij The Color Run loopt iedereen in een wit t-shirt en word je elke kilometer ondergespoten met een wolk gekleurd poeder. Na de inspanning word je bovendien beloond met een optreden in echte festivalsfeer.

 

Hoe je te werk gaat? Door de datum van de loopwedstrijd aan te stippen, je voorbereiding in functie van die datum te plannen en geen excuses van jezelf te aanvaarden. Ben je niet meteen de meest gedisciplineerde persoon? Schakel dan de hulp in van sportieve vrienden of volg een programma zoals Start to Run om je te motiveren. You can do it!

 

color run goede voornemens 2015

3.     Bungeejumpen of een andere extreme sport

Met volle overtuiging het jaar induiken, dat doe je bijvoorbeeld door te gaan bungeejumpen. Met een rubberen kabel rond je enkels van een brug springen, geeft een enorme kick en is een prachtig voornemen voor durfals die zichzelf in 2015 willen overtreffen. Andere extreme sporten kunnen natuurlijk ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van skydiving of hang gliding? Het zijn maar enkele voorbeelden van originele voornemens die 2015 écht onvergetelijk zullen maken. Denk je dat je partner of jijzelf toch op het laatste moment gaat opgeven? Koop dan alvast een bon met een strike einddatum en ga ervoor! 

extreme sporten goede voornemens 2015

Standaard afbeelding
Els Vanhooren

Als mama van een prille tiener en een zoontje van 3 jaar, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things'! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend mee bezig voor Tadaaz. Het overbrengen van emoties is wat ons drijft. Bij Tadaaz geloven we in de magie van unieke momenten… Creative cards for happy moments! En ik ben blij dat dat net mijn job is!

Artikelen: 181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.