Jouw baby’s eerste kerst, een onvergetelijk feest!

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Een periode vol gezelligheid, warmte en heerlijk samenzijn met familie en vrienden. En met een baby wordt dit allemaal nog specialer! De eerste kerst met je kindje is heel bijzonder. In deze blog geven we 5 tips zodat jouw baby’s eerste kerst onvergetelijk wordt.

#Tip 1: Maak mooie familietradities

De eerste 12 maanden van je baby’s leventje staat bol van ‘eerste’ momentjes. Van eerste hapje en eerste tandje tot kruipen en de allereerste feestdagen. Je baby krijgt weinig mee van dit familiefeest en alle drukte eromheen. Maar dat mag jou niet tegenhouden er een geweldig feest van te maken. Vier jouw baby’s eerste kerst met een mooie nieuwe traditie die je elk jaar terug kunt laten komen.

3 leuke kersttradities op een rijtje:

  • Maak een hand- of voetafdrukje: de perfecte kerstversiering voor de komende jaren. Geweldig om te zien hoe klein de handjes of voetjes van jouw oogappeltje ooit waren.
  • Maak een groeimeter in kerststijl. Deze kun je elk jaar ophangen en zien hoeveel je kindje is gegroeid.
  • Geef het eerste jaar een boxpakje in kerstdesign. De jaren erna kun je elk jaar een kerstpyjama cadeau doen. En vergeet zeker niet om hier foto’s van te maken! Sweet memories…

#Tip 2: Verstuur kerstkaarten met foto van je baby

De tijd van standaard kerstkaartjes versturen is nu definitief voorbij! Een kerstkaart is veel leuker als deze persoonlijk is. En wat is er nu leuker dan een foto van jouw baby die pronkt op je kerstkaart. Maak je kerstkaart met eigen foto online bij Tadaaz! Handig, want je maakt je kerstkaarten gewoon thuis als je baby een dutje doet! Dat wordt de meest schattige kerstkaart ooit verstuurd.

Baby's eerste kerst Baby's eerste kerst

#Tip 3: Zet de kerstboom strategisch neer

Geen kerstmis zonder kerstboom, toch…? Maar met een kruipende baby over de vloer krijgt die kerstboom plots een heel andere betekenis. Zet je boom daarom neer op een strategische plaats. Lees: een plek waar je baby er niet makkelijk bij kan. Glimmende kerstballen zien er extra verleidelijk uit. Versier je boom daarom met houten figuurtjes of trendy velvet ballen.

Extra leuk bij Tadaaz: we hebben kerstkaarten in de vorm van een kerstbal. Maak er zeker eentje extra zodat je die in je eigen kerstboom kunt hangen!

 

Baby's eerste kerst

#Tip 4: Baby’s eerste kerst: het cadeau

Behalve de kerstboom zijn ook kerstcadeaus onlosmakelijk met kerstmis verbonden. En het allereerste kerstcadeau voor jouw baby, dat moet speciaal zijn! Maar wat geef je je baby cadeau? We hebben wel wat leuke tips voor je!

  • Een leuke snowglobe met foto en een lieve tekst voor je baby. Leuk om voor altijd te bewaren!
  • Een hobbelpaard voor op de babykamer
  • Een (bad)boekje in kerstthema
  • Een mooie fotolijst voor de babykamer (eigenlijk een cadeautje voor jezelf dus…)
  • Een kerstpuzzel

Ook voor familie en vrienden waarmee jullie samen kerst vieren hebben we leuke kerstcadeaus op de site! Neem een kijkje en laat je verrassen.

Baby's eerste kerst Baby's eerste kerst

#Tip 5: Baby’s eerste kerst outfit

Last but not least: baby’s eerste kerst outfit. Want natuurlijk moeten jullie samen stylish voor de dag komen tijdens de kerstdagen. Ga voor een schattig kerstpakje voor jouw baby. Het leukste is natuurlijk dat het helemaal matcht met je eigen kerstoutfit. Een mini versie van jezelf of van papa natuurlijk!

 

 

Alvast een hele fijne eerste kerst met jullie baby!

 

Standaard afbeelding
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 77

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.