Mooie en grappige kerstwensen voor vrienden en familie

2022 loopt op zijn einde en wij hadden alvast een superfijn jaar achter de rug. We hebben enorm genoten van onze tijd met familie en vrienden – en stiekem nog iets meer van de vrije tijd alleen of met ons tweetjes. Daarnaast was ook de vreugde van onze klanten dagelijks goed voor een glimlach.

Schattige baby’s, getrouwde koppels en lachende communicantjes, je zou voor minder uitkijken naar 2023! Om onze vreugde met jullie te delen hebben we enkele van de mooiste en grappigste kerstwensen verzameld zodat ook jij het jaar kan eindigen met een lach op je gezicht.

Grappige kerstwensen

Beste Kerstman. Dit jaar wens ik een vette bankrekening en een slank figuur, vorig jaar heb je je duidelijk vergist!

Met deze kerstkaart laten we je graag weten, dat we je net graag genoeg zien voor de prijs van een postzegel!

Merry Kissmas en een dikke knuffel!

De Kerstman weet of je stout of braaf bent geweest, maar ik wens je toch een vrolijk Kerstfeest!

Vergeten we niet het allerbelangrijkste van Kerst? De geboorte van de Kerstman!

– Bart Simpson

Duik met beide voeten in de kerstsfeer en zet voor ons ineens ook een flesje klaar!

Heel veel kerstwensen lijken sterk op kerstbomen, ze zijn afgezaagd

The main reason Santa is so jolly is because he knows where all the bad girls live.

Merry Christmas, Nearly Everybody!

I wish you a Zen Christmas, I offer you the gift of nothingness.

Geef een goed gevoel met mooie kerstwensen

Wil je het iets serieuzer op je kerstkaart of je jaarlijkse SMS met Kerst? Dan hebben we ook enkele mooie kerstwensen voor je uitgekozen. Meer ideeën nodig? Bekijk dan zeker onze tips voor een leuke tekst op je kerstkaart!

Ik wens jullie een kerst vol vrede en een jaar zonder verdriet of tegenslag. Mogen de dagen, weken, maanden gevuld zijn met liefde en een lach.

Sneeuwvlokjes dwarrelen naar beneden, wit als duiven, smelten ze in onze harten. Vrolijk Kerstfeest, en al mijn liefde.

Ik hoop dat dit kerstfeest en het nieuwe jaar net zo speciaal en uniek zijn als jij bent. Ik wens je al het goede voor het nieuwe jaar.

WIl je het iets persoonlijker maken? Maak er dan niet teveel woorden aan vuil en zeg het met een foto en de nodige lichaamstaal!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *