Leuke kerstkaarten met een hoek af

Wie enkele jaren geleden origineel uit de hoek wou komen met zijn kerstkaarten, kon bijvoorbeeld kiezen voor kerstkaarten in de vorm van een kerstbal. Het blijft een leuk idee maar intussen zijn er zoveel andere creatieve vormen voor kerstkaarten. Aan inspiratie voor “wenskaarten met een hoek af” zal het je dan ook niet ontbreken na deze voorbeelden.

Warme wensen, letterlijk én figuurlijk

Als er één constante is bij Kerstmis, dan zijn het de kerstkaarten en de gelukwensen. Familie, vrienden, collega’s, … stuk voor stuk krijgen ze van jou de beste wensen voor het geweldige nieuwe jaar dat eraan komt.

Met leuke kerstkaarten in de vorm van ovenwanten breng je je warme groeten nogal letterlijk over en krijgt iedereen ineens zin in een stukje gebak met familie!

 leuke kerstkaarten maken

 

Kerstsfeer voor het hele jaar

Vind je het ook zo’n zonde dat na het kerstseizoen al die leuke kaartjes ergens in een doos – of erger, in de vuilbak – verdwijnen? Met deze kalenderkaart is dat verleden tijd en sta je een heel jaar in de kijker. Bovendien kan je de kerstkaart vouwen tot een pennenbak. Leuk én handig!

 leuke kerstkaart maken kalender 2015

 

A fantachetic newyear!

Niemand ontsnapt nog aan de snorren- of moustachehype, zelfs de kerstkaarten niet. De hippe snorretjes leveren heel wat leuke beelden op, om nog maar te zwijgen over de grappige woordspelingen. De vorm van onderstaande wenskaart zorgt er ten slotte voor dat je ze eenvoudig kan bevestigen aan een geschenk zoals een flesje champagne bijvoorbeeld.

 leuke kerstkaart maken nieuwjaarskaart

 

 

Steun een goed doel met je kerstkaarten

Bovendien kan je in onze webshop verscheidene leuke kerstkaarten vinden waarmee je een goed doel steunt. Je kan daarbij kiezen om KiKa te steunen en zo ook mensen die het moeilijk hebben een hart onder de riem te steken tijdens de kerstperiode!

 

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *