Stoere geboortekaartjes voor jongens, laat je inspireren!

 

stoer geboortekaartje jongen cool rocksterJe zoon is geboren en de wereld mag het weten! Hoe doe je dit? Met stoere geboortekaartjes speciaal voor jongens natuurlijk! Als trotse papa en mama mag je je bij het geboortekaartje nu helemaal laten gaan. Wie op zoek is naar inspiratie helpen we hieronder graag op weg. Je kersverse zoon zal zeker in het oog springen!

Geboortekaartjes ‘Out of this world’

Veel jongens dromen wel eens van een carrière als astronaut of een toekomst met robots zoals Wall-E. Om de wereld te laten zien dat jouw zoon alles kan bereiken wat hij echt wilt, kan je starten met de gepaste, stoere geboortekaartjes!

stoere geboortekaartjes voor jongens raket

stoere geboortekaartjes voor jongens robot

Een handleiding helpt je uit de nood

Aan een baby kun je je handen vol hebben. Zeker als het gaat om een actieve jongen. Daar kun je dankbaar op inspelen met stoere geboortekaartjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit kaartje, waarin een pasgeboren baby aan huis wordt geleverd in een doos – al dan niet door de ooievaar – met een uitgebreide handleiding erbij. Bestond die handleiding maar echt 🙂

Met een superleuke foto heb je ineens de perfecte start voor de tekst op je geboortekaartje. Wat dacht je van:

Seppe is op 4 november geboren

We waren echt zo blij

Dat hij een jongetje is wisten wij al vantevoren

Gelukkig zat er wel een handleiding bij!

stoere geboortekaartjes voor jongens handleiding

Nu al een stoere trucker!

Bijna alle jongens willen later wel vrachtwagenchauffeur, politieagent of brandweerman worden. Deze typische stoere droomberoepen kan je heel eenvoudig vertalen naar stoere geboortekaarten voor jongens. Laat zoonlief bijvoorbeeld in een speelgoedvrachtwagen plaatsnemen. Of dos hem uit als politieman, bijvoorbeeld met een opplaksnor, een donkere zonnebril en een petje. Mogelijkheden te over …

 

stoere geboortekaartjes voor jongens truck

Bron: Sarah Deaton Photo

Je zoon, de rockster

Ook het stoere leven van een rockster spreekt jongens aan. Met een punky pruik en een microfoon wordt je zoon gegarandeerd een hit bij familie en vrienden! Maar ook een smaakvolle zwart-witfoto met een gitaar en een versterker maakt hem ongetwijfeld een rijzende ster. En uiteraard hoort bij zo’n stoere foto ook een stoere jongensnaam… kies voor Jack, Vic, Ruig, Storm of Berre en hij is verzekerd van een hoog coolness gehalte!

stoere geboortekaartjes voor jongens rockster

stoere geboortekaartjes voor jongens gitaar

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *