Originele kerstkaarten? Originele vormen!

Elk jaar opnieuw beginnen we er met z’n allen te laat aan: kerstkaarten versturen. Toch hoeft dat helemaal geen lastig of ingewikkeld karwei te zijn. Meer nog, zelfs originele kerstkaarten vinden is tegenwoordig geen enkel probleem meer. Ze zijn er in alle maten, soorten en … vormen. Kerstkaarten met of zonder foto: een unieke vorm maakt een originele kaart.

 

originele kerstkaarten leuke vorm

Rendieren alom

Ben je op zoek naar vrolijke, luchtige kerstkaartjes? Dan hebben we één woord voor jou: rendieren. Die zijn namelijk alomtegenwoordig dit jaar, in alle mogelijke stijlen en vormen. Wat dacht je van een klein, welhaast onopvallend rendiersilhouet op een sobere achtergrond? Iets uitbundiger kan natuurlijk ook. Maak een mooie foto voor op je kerstkaarten, en gebruik onze ontwerptool om er een sjabloon van een rendiergewei overheen te plaatsen. Dat is grappig, hip en bovendien is de klus snel geklaard.

 

Photobooth-effect

Het is een trend op feestjes tegenwoordig: alleen, met twee of met een hele bende vrienden in de fotobooth kruipen en daar een paar leuke kiekjes schieten. Fun om te doen en leuk om achteraf te bekijken. Heb je er wel eens aan gedacht om ook je kerstkaarten in photobooth-stijl te maken? Dat is dé manier om als koppel of als gezin origineel uit de hoek te komen. Alle gezinsleden hoeven zelfs niet op de foto te staan – enkel de kinderen is ook al een leuke gimmick.

 

Met fotokaartjes zijn de mogelijkheden eindeloos. Een drieluik van pasfoto-achtige kiekjes die vooral iets ongedwongens uitstralen, in kleur of in zwart-wit? Kan allebei, jij kiest!

Spelen met letter(type)s en kleuren

Ook zonder beeld of foto kan een kerstkaartje origineel zijn. Bijvoorbeeld door er een inspirerende quote op te zetten in letters van verschillende grootte, gekalligrafeerde letters of meerdere bij elkaar passende lettertypes. De heerlijk zachte pasteltinten maken het geheel af, en nét iets minder klassiek dan de traditionele kerstkaarten. Dit jaar zien we kerstkaarten in muntgroen als een leuke trend!

 

Gouden afwerking

Goud en zilver zijn onlosmakelijk verbonden aan Nieuwjaar en ze geven ook op je wenskaarten een prachtig resultaat. Met een foliedruk springen je kerstwensen bovendien meteen in het oog! Ontdek de collectie met foliedruk en laat ons weten wat je ervan denkt.

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *