Een kerstkaart met foto? Ga voor niets minder dan een superfoto!

Je kerstkaarten superorigineel maken? Met een unieke foto ben je alvast op de goede weg! Hoe je die maakt? Dat bepaal je uiteraard zelf. Gezinsfoto of enkel de kinderen? Klassieke of verrassende setting? In kleur of zwart-wit? Wij helpen je op weg naar de origineelste foto voor op je kerstkaart met inspirerende voorbeelden en ideetjes!

Pyjama-party

Zijn ze niet schattig, deze drie bengels? Gestreepte pyjama’s in kerstkleuren: wij zijn fan! Het leuke aan deze compositie is dat het zowel met baby’s, peuters, kleuters als tieners een coole foto blijft. Al vergt het misschien wel een flinke dosis overredingskracht om je pubers zover te krijgen …

 

originele kerstkaart foto pyjama

 

Bron: Brittanny Stover Photography

 

Kerst met een knipoog

Ook als je geen volbloed kerstfanaat bent, kun je een kerstkaartje met foto nog altijd leuk maken. Bijvoorbeeld door met een knipoog te laten zien dat je het in werkelijkheid niet zo begrepen hebt op de kerstgekte. Hollywoodkoppel Amy Poehler en Will Arnett doen alvast voor hoe het moet.

 

kerstkaart originele foto

Herfstig nieuwjaar

Vier kinderen, vier cijfers. Vorm de cijfers van het nieuwe jaar 2016 met herfstbladeren en laat je bengels erbij staan, hangen, zitten of liggen voor een superoriginele foto. Voordeel: deze foto kun je lang op voorhand maken.

 

kerstkaart originele foto herfst

Bron: Funsubstance

Nog meer inspirerende ideetjes opdoen? Ook vorig jaar lijstten we onze favoriete hartverwarmende kerstkaartfoto’s op. Bekijk zeker ook ons Pinterest bord vol feestelijke ideeën voor jouw foto’s!

 

Standaard afbeelding
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 109

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.