4 idyllische bestemmingen om te trouwen in het buitenland

trouwen in het buitenland

Hoewel je ook in ons land een sprookjeshuwelijk kan organiseren, worden vele koppels aangetrokken door het exotische, idyllische of avontuurlijke van een huwelijk in het buitenland. Wie wilt er nu niet trouwen op een parelwit strand aan een azuurblauwe zee?

Onze wereld biedt vele mooie plekjes die jullie huwelijk zo mogelijk nog mooier maken. Er zijn oneindig veel locaties in de wereld, maar om je toch al op weg te zetten in je zoektocht, of gewoon om je te laten wegdromen, hebben we 4 unieke trouwlocaties verzameld waar sprookjes tot leven komen.

Hawaii – trouwen op het strand of in het regenwoud

Hawaii is een droombestemming an sich. Niet alleen om te trouwen maar ook om op vakantie te gaan. En dat maakt van Hawaii een ideale trouwbestemming aangezien je jouw huwelijksdag én huwelijksreis op het eiland kan doorbrengen.

Daarnaast biedt Hawaï een grote diversiteit aan landschappen en klimaten. Op het eiland komen maar liefst 11 van de 13 klimaatzones voor waardoor je soms op één eiland zowel zon als sneeuw kan vinden. Voor je trouwfoto’s kan je naar het maanlandschap aan de westkust trekken maar je kan ook naar de bergen of het regenwoud. En uiteraard kan je ook op de diverse stranden en baaien wonderbaarlijke vakantiekiekjes & trouwfoto’s maken!

 trouwen in het buitenland Hawaii

Bron

Zuid-Afrika – Ongerepte natuur

Herinner je The Lion King nog? Veel van die idyllische beelden zijn geïnspireerd door (Zuid-) Afrikaanse landschappen. Het land biedt dan ook een natuurlijke schoonheid die zijn weerga niet kent en is perfect voor de meer avontuurlijke koppels. Zo kan je er op safari gaan en trouwen met The Big 5 op de achtergrond of kan je een bergtop beklimmen en daar jullie trouwgeloften uitwisselen.

 trouwen in het buitenland afrika

Bron

Parijs, de stad van de liefde

Als er één stad op aarde is die het verdient om de stad van de liefde genoemd te worden, dan is het Parijs. Oké, Venetië mag er ook bij maar Parijs heeft voor vele Belgen toch iets speciaals. Bovendien ligt het ook relatief dichtbij wat het voor familie en vrienden makkelijker maakt om er ook op jullie grote dag bij te kunnen zijn.

Parijs biedt met z’n vele wijken en stadsdelen een grote diversiteit aan plaatsen om te trouwen, te feesten en jullie huwelijksfoto’s te maken. Kers op de taart: je kan er ook heerlijk eten en meteen je huwelijksreis doorbrengen.

 trouwen in het buitenland Parijs

Bron

Last but not least… Vegas baby, Vegas!

Las Vegas lijkt misschien al wat achterhaald als bestemming, toch zijn er jaarlijks nog velen die vanover de hele wereld naar de meest bekende gokstad ter wereld trekken om te trouwen. Val niet achterover, maar elk jaar reizen er 90.000 stelletjes naar “Sin City” om zich in de echt te verbinden!

De vele Hollywoodfilms en series zitten daar zeker voor iets tussen, maar ook het grote entertainmentgehalte van de stad draagt ongetwijfeld ook zijn steentje bij. Daarnaast heeft Las Vegas ook een grote natuurlijke rijkdom met onder andere een woestijn zoals wij die in Europa amper kunnen inbeelden. De perfecte combinatie, niet? Trouwen in alle rust in de woestijn en daarna de beste huwelijksreis ooit in Vegas zelf!

 trouwen in het buitenland Las Vegas

Bron

Trouwen in het buitenland: thema uitnodigingen

Heb je de knoop doorgehakt en ruil je het grote trouwfeest voor een huwelijk in het buitenland? Bezorg ons dan zeker de foto’s! Wij zijn zeker benieuwd, want de trouwfoto’s zullen zonder twijfel uniek zijn!

Vergeet familie en vrienden ook niet op te hoogte te brengen voor of na je huwelijk met een leuke kaart. Je zou toch niet willen dat ze blijven vragen wanneer je nu eindelijk eens gaat trouwen?

trouwen in het buitenland uitnodiging trouwkaart

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *