Trouwfoto’s in het donker, 5 leuke ideetjes!

De meeste trouwfoto’s worden overdag genomen, maar ’s avonds in het donker kan je eigenlijk ook hele mooie warme foto’s maken.  Foto’s waarvan je verbazingwekkend mooie details ziet waar je normaal gezien nooit op zou letten. Deze donkere trouwfoto’s passen dan ook perfect in jullie album of op een mooie plek aan jullie muur.

Hieronder 5 leuke ideetjes waar je zelf misschien niet aan had gedacht.

Schemerlicht.

Fotograferen in de schemering kan zo mooi zijn. Een beetje mysterieus en erg romantisch. Maak gebruik van de omgeving. Komt er bijvoorbeeld nog een beetje schemering door het bos of park dan is dat perfect om te gebruiken als achtergrond voor een mooie foto. Probeer meerdere foto’s te maken vanuit verschillende posities en er zit vast een bijzondere foto tussen die oog heeft voor detail.

 

Gebruik sterretjesvuurwerk

Op zoek naar iets spectaculairs? Dan moet je niet ver zoeken hoor. Maak gebruik van sterretjesvuurwerk.  Laat de gasten op de achtergrond een stokje sterretjesvuurwerk flink in een circel draaien en creëer zo een spectaculaire achtergrond. Snel een heleboel foto’s maken en kies dan mooiste uit

 

Verlichting

Het is ook mooi en origineel om foto’s te maken van de verlichting of van de versiering zelf.  Omdat dit zelf al verlicht is, is het niet nodig om een bepaalde sfeer te creëren, de verlichting zelf is perfect genoeg. Nu nog even je camera scherp stellen en weer een originele foto kan zo jullie album in.

 

Weddingparty

Partyfoto’s zijn helemaal hot. Niet alleen van een trouwfeest maar allerlei soorten feestjes zie je op facebook en instagram foto’s voorbij komen. Meestal kijk je dan recht in de camera.. Dus een foto van jullie eigen feest in het donker mag ook echt niet ontbreken. Vooral de foto’s die je zelf als bruidspaar niet in de gaten hebt. De gezichtsuitdrukkingen vervagen iets, maar daardoor kijk je intenser naar de foto en zie je juist meer details. Een perfecte catch in the moment.

 

 Zonsondergang.

Deze mag natuurlijk niet ontbreken. Een foto van jullie tijdens de zonsondergang. Instant romantiek.

Het is niet eens nodig om naar het strand te rijden, of ergens op een berg te staan. Zoek gewoon in de buurt een plek waar je dit goed kunt zien en de omgeving doet de rest.

 

Heb je zelf nog leuke ideetjes voor foto’s in het donker? Geef maar door dan zet ik ze er graag bij.

 

Geef hier jouw mening