Wedding Nanny ! Dé uitkomst voor jullie grote dag.

Een huwelijk met veel mensen om je heen is geweldig, maar nog leuker is het als de kinderen er ook bij zijn. Zo’n trouwdag is best intensief, zeker voor de kleintjes. Dus eigenlijk is het voor hen af en toe best wel een beetje…. boring!!  Denk bijvoorbeeld maar aan de ceremonie, speeches, het diner en de receptie.  Dus hoe zorg je ervoor dat iedereen (jong en oud) geniet van deze bijzondere dag?  De oplossing is simpel: een Nanny.

Een Wedding Nanny zorgt ervoor dat alle kinderen net zo’n heerlijke dag hebben als jullie. Dat is wel het overwegen waard toch?

 

Wat doet een Nanny eigenlijk allemaal?

Ze zorgt ervoor dat de kinderen aanwezig zijn op deze speciale dag en dat ze geëntertaind worden. Ze creëert bijvoorbeeld een eigen hoekje of aparte ruimte waar ze kan voorlezen, samen spelletjes spelen, knutselen, tekenen, dansen, enz.  Ze zullen zich dus geen moment vervelen. En in overleg met het jullie kan ze ervoor zorgen dat de kinderen die dag sommige speciale momenten zeker niet missen.  Zoals bijvoorbeeld het Ja-woord, ringen brengen, het aansnijden van de taart of gezamenlijk diner. De Nanny zal dan de kinderen begeleiden en helpen waar nodig.  Zelf in de avonduurtjes kan ze er voor de kinderen zijn. Een speelkamer zal dan worden omgetoverd tot een heuse slaapzaal. Fun all over!

Group Of Children Eating Jelly And Cake At Outdoor Tea Party

 

Doen of niet doen?

Dit is een moeilijke, de gewetensvraag! Want kies je voor een Nanny dan laat je de kinderen bij haar achter zodat iédereen kan genieten van jullie trouwdag. Of twijfel je toch een beetje en vraag je het bijvoorbeeld liever aan een ‘bekende’ bijvoorbeeld je nichtje of tante? Moeilijk hé? Misschien kan ik de keus iets makelijker voor jullie maken. Lees het volgende puntje maar, wie weet geeft dat de doorslag.  

Safety First

Goed en fijn om te weten is dat Weddingnanny’s gediplomeerd zijn, kinder-EHBO kennen én ervaring hebben met veel kinderen. Dus de kleintjes zijn in goede handen.

 3

Nog een handige tip

Boek een Nanny ruim van te voren. Bespreek goed met haar wat er belangrijk is voor jullie en waar de kinderen zeker bij moeten zijn. En de rest laat je aan de Nanny over. Ideaal toch?

 

En, gaan jullie ervoor?

Standaard afbeelding
Marion Dieleman

Als echte enthousiasteling vind ik het heerlijk om mijn inspiratie en ideetjes met jullie te delen.
Ik werk dan ook met veel plezier bij Tadaaz, want hier krijg ik de kans om dit te doen. Niet alleen in een blog boordevol leuke tips en weetjes, maar ook door onze geboortekaartjes, trouwkaartjes, feestkaartjes en een heleboel bedankjes! Celebrate and enjoy the Happy Moments in life.

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.