Communie-uitnodigingen: dit zijn de trends voor 2015!

Nu hét hoogtepunt voor je communicant eraan komt, worden de communietrends voor 2015 met de dag duidelijker. Wij lijsten ze hier graag nog even op voor al die late beslissers die de keuze voor communie-uitnodigingen op de lange baan schoven maar nu de tijd voelen dringen. Ook mooi meegenomen: je kunt alles makkelijk online bestellen én personaliseren. Benieuwd naar de leukste trends voor communie-uitnodigingen in 2015? Lees dan zeker verder.

Blauw voor de jongens, roze voor de meisjes

Opgepast, deze trend is niet besteed aan de tegenstanders van clichés. Want dat is die kleurenverdeling blauw-roze natuurlijk wel … Toch blijft deze klassieker het goed doen onder de communie-uitnodigingen. Een eenvoudige kaart in stoer blauw voor de jongens of een frivole lichtroze uitnodiging voor de meisjes: wie zei er ook alweer dat de romantiek in deze moderne tijden voorgoed verdwenen is?

 

communie uitnodigingen 2015 foto

communie uitnodigingen 2015 roze

 

communie uitnodigingen 2015 roze meisjes

communie uitnodigingen 2015

 

Communie-uitnodigingen met krijtbordmotief

Val je niet zo voor die uitnodigingen in zuurstokkleurtjes? Geen probleem, dan kies je voor een stijlvolle kaart in grijstinten én de naam van je communicant in krijtbordmotief erop. Ook deze communie-uitnodiging met houten bord als achtergrond bij de foto blinkt uit in eenvoud en soberheid.

 

communiekaart 2015 trendy krijtbordmotief

Klassieker onder de communie-uitnodigingen

Een kaart met foto als uitnodiging voor een communie- of lentefeest is al decennialang een klassieker. Ook in 2015 blijft deze optie populair. Een foto over de volledige kaart, omgeven door witte randen, zet jouw kleine communicant in de schijnwerpers, maar ook dit drieluik met foto’s laat het werk van de fotograaf mooi tot zijn recht komen.

 

communie uitnodigingen 2015 foto meisje witte rand

communie uitnodigingen 2015 foto meisje

communie uitnodigingen 2015 foto drieluik

 

Speciale vormen

Tot slot nog een trend die pas dit jaar écht is doorgestoten: communie-uitnodigingen in een afwijkende vorm. Een drieluik met uitgesneden hoek in het midden, een kaartje met vier uitklapbare foto’s, of een trendy 3D-fotokaart. Met deze vormen valt jouw communie-uitnodiging gegarandeerd op!

Geef hier jouw mening