Deze zomerse selfies zijn perfect voor de uitnodiging van je dromen!

 

The sun is shining, the weather is sweet !

Leuke evenementen staan op het programma, dagjes weg,  middagje strand, vakantie, en natuurlijk feestjes! Goede sfeer dus dan worden de leukste selfies gemaakt. Perfect voor je eigen uitnodiging.

Dus heb je binnenkort iets te vieren en wil je origineel uit de hoek komen met een mooie foto van jezelf op de uitnodiging? Ga dan voor de ultieme selfie van alle selfies en zet deze op je kaartje.

Fun en succes gegarandeerd.

The original:

Ga je voor een standaard selfie, zoek dan een basic achtergrond en zorg dat je geen tegenlicht hebt. Kijk niet direct in de zon (denk aan kraaienpootjes rond je ogen.. niet fraai) maar zorg dat de zon van de zijkant komt en neem dan een selfie. Ben je mega tevreden over deze naturel selfie? Gebruik deze absoluut voor de uitnodigingen !! Niet helemaal tevreden? Zet er een subtiel filtertje eroverheen en je perfecte selfie is een feit! 

   SELFIE 1

Kaartje Tadaaz :  TA1327-1600013-15 

Fun with a twist :

Deze kennen we allemaal wel, maar blijft leuk. The duckface of the famous look. Niet bijzonder mooi en ziet er een beetje onnatuurlijk uit maar wij vrouwen vinden het ge-wel-dig! Dus voor deze foto overdreven je lippen naar voor, beetje zwoel kijken en hoppa.. je selfie met een knipoog is gemaakt. Perfect voor een verjaardagsfeestje of zomerfeest.

duckface kaart

Kaartje Tadaaz: TA1327-1600007-15

Adventure all the way

Wil je iedereen laten weten hoe avontuurlijk je bent, of past het gewoon bij het thema van je feest. Ga dan voor een selfie op bijzondere hoogte of misschien wel een selfie tijdens het skiën, zwemmen of voor de echte dare-devils onder ons tijdens parachutespringen.  Let wel op.. Safety First. Je zal niet de eerst zijn die iets breekt tijdens een selfie.. het moet wel leuk blijven natuurlijk.

selfie swim

Kaartje Tadaaz: TA1327-1600005-15

Petfie

Dit is wel mijn favoriet, maak een selfie met een dier. Het kan tijdens een wandeling in het bos zijn of gewoon in de tuin. Op vakantie, of zelfs in huis. Je moet maar net op het juiste moment je camera of gsm bij de hand hebben en klik.. jullie staan samen te blinken op een bijzondere pasfoto. Nu nog een vrolijk uitnodiging erbij en de stemming zit er gelijk goed in. 

CRAZY 30

Foto Pinterest-  Kaartje Tadaaz: TA1327-1400059-15

So happy together

Samen iets te vieren? Huwelijk, vriendschap, verjaardag of zomaar.. dan is een selfie met z’n tweeën super leuk. Houden jullie van festivals of vakantie dan is de locatie ook niet zo moeilijk.  Zorg er in ieder geval voor dat jullie een boodschap overbrengen op de uitnodigingen. Fun, love of gek.. het maakt niet uit zolang het maar bij jullie past.

COVERMODEL

Kaart Tadaaz: TA1327-1500026-15

Geef hier jouw mening