De mijlpalen van jouw baby vereeuwigen met de Tadaaz ‘ Little Cards for Happy Moments’

Het leven is een avontuur, daarover zullen de meeste mensen het eens zijn. Eén van de meest bijzondere en uitdagende dingen van dit avontuur is voor mij het ouderschap. Met al zijn ups&downs (want die horen er ook bij) is het ouderschap de moeilijkste, meest uitdagende maar vooral de meest belonende baan ter wereld. Als moeder van een heuse puberdame en een ‘stoere’ derde-groeper weet ik inmiddels uit ervaring hoe snel de tijd gaat. Het vliegt werkelijk voorbij ! Dingen die ooit routine waren behoren nu niet meer tot het dagelijks leven. Baby in badje, baby een fruithapje, baby die wakker wordt na een heerlijk slaapje. Ja, die gouden middagslaapjes waarin wij mama’s bergen werk moesten verzetten zijn ook voltooid verleden tijd… Naast het dagelijks leven met je kleintje, waar je natuurlijk vooral van geniet, zijn er de grote stappen in het kleine leventje van jouw baby. De zogenaamde mijlpalen van het eerste levensjaar, momenten waar je zeker bij wilt stilstaan.

milestone1

Kiekjes van de mijlpalen

Natuurlijk maken we veel foto’s van onze prinsjes en prinsesjes. We weten tenslotte dat er ooit een moment komt dat we deze periode opnieuw willen beleven; als we minder moe zijn van gebroken nachten en pijnlijk doorkomende tandjes. Het is vooral superleuk de mijlpalen van jouw baby vast te leggen. Wie heeft niet zo’n leuk babyboek met bijgeschreven krabbels van papa of mama ? Het is super om te zien hoe jong jij was toen je eerste tandje doorkwam bijvoorbeeld of (en deze moet vastgelegd worden) welk outfit jij droeg tijdens je allereerste kerstfeestje.

milestone2

Little Cards for Happy Moments

Om deze ware mijlpalen op nog leukere wijze vast te leggen zijn de milestonecards echt een geweldig leuk extraatje. Ze zijn er in allerlei vormen, maten en stijlen. Wij van Tadaaz hebben een setje ontworpen dat helemaal matcht met de stijl van onze geboortekaartjes ; onze ‘Little Cards for Happy Moments‘. We zijn er zelf in ieder geval helemaal dol op!

De ‘Little Cards for Happy Moments’ zijn niet te koop. Maar omdat wij van cadeautjes houden geven we af en toe wat setjes weg. Dus houd onze Facebook-pagina in de gaten en wie weet kun jij de mijlpalen van jouw wondertje vastleggen met de leukste milestonecards die er te vinden zijn.

Geef hier jouw mening