Een huwelijkscadeau? Wat kan je vragen..

Een persoonlijk huwelijkscadeau is een origineel en mooi gebaar, want iemand heeft de moeite genomen om iets te geven wat recht uit het hart komt.  Heel lief, super lief..maar is het wel altijd handig? Een oranje vaas met bolletjes, een vogelhuisje met jullie namen erop, een schilderij met 2 eekhoorntjes…past dit in jullie interieur? En is het jullie smaak?  Het zou jammer zijn dat deze mooie gifts een plekje ergens achterin de kast krijgen.

Om dit te voorkomen hebben wij de perfect oplossing.

WEDDINGFOTO

Cadeaulijst

Maak een cadeaulijst. Er zijn verschillende sites waar je een cadeaulijst app gratis kunt downloaden. Zo maak je een online verlanglijstje dat je makkelijk kan delen met je familie of vrienden. Iedereen die je lijstje ontvangt kan een cadeautje voor je uitzoeken en het dan afvinken op het lijstje. Het voordeel is  dat twee mensen niet met hetzelfde cadeau komen aanzetten en een cadeau waar je eigenlijk niets mee kunt is op deze manier verleden tijd.

Een beleving  

Zijn jullie aan het sparen voor een huwelijksreis, een citytrip,een etentje in een chique restaurant? Of liever een dagje wellness, musical, festival of iets totaal anders? Open dan een aparte rekening bij jullie bank, jullie ‘belevingsrekening’. Deze rekening is dan alleen bestemd voor jullie belevingen. Hoe pak je dit aan? Zet dit rekeningnummer op de uitnodigingen en leg uit waar jullie voor sparen. Iedereen kan dan zelf bepalen welk bedrag ze voor jullie beleving inleggen. Het voordeel is dat iedereen hieraan kan mee doen, de gasten niet moeten zoeken naar een gepast cadeau en dat iedereen een stukje van  jullie beleving cadeau kunnen geven!

BELEVING

 

Een goed doel 

Hebben jullie zelf genoeg spullen en zijn jullie ook niet van plan om een huwelijksreis te maken, dan is het misschien wel een heel mooi gebaar om alles wat jullie wél krijgen te geven aan een goed doel. Zo heb je niet alleen een fantastische dag met vrienden en familie om jullie huwelijk te vieren, maar jullie kunnen na het huwelijksfeest anderen ook een fantastische dag bezorgen door een mooie schenking te doen aan een goed doel.

 

Envelopje

En natuurlijk mag dit niet ontbreken op het lijstje, de envelop! We bedoelen natuurlijk niet een doosje enveloppen maar geld. Zo kunnen jullie zelf iets kopen wat op jullie verlanglijstje staat. Of misschien kunnen jullie er wel jullie trouwdag (of een deel ervan) mee betalen. Hoe dan ook. Met een envelopje kunnen jullie zelf beslissen wat ermee te doen.  Verwerk dit subtiel in de trouwkaart door achter cadeautip een envelop symbool te zetten. Iedereen weet gelijk wat de bedoeling is. WEDDINGGIFT

Marion Dieleman
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *