Originele communiekaartjes maken doe je zo!

We kijken alweer reikhalzend uit naar het seizoen waarin onze kleine en grote (b)engeltjes hun communie of lentefeest  mogen vieren. Maar vooraleer het feestgedruis kan losbarsten, moet je eerst nog communiekaartjes kiezen. Of wees origineel en maak ze gewoon zelf. Wij geven je enkele tips-and-tricks mee!

 

 

originele communiekaartjes maken lentefeest

originele communiekaartjes maken

originele communiekaartjes maken jongen

Online tool van Tadaaz

O, wat is het leuk om je communiekaartjes zelf te maken! Met de onlinetool van Tadaaz doe je dat bovendien heel eenvoudig ,want  Je kunt vrijwel elk element zelf bepalen. Zo kies je bijvoorbeeld of je al dan niet een foto op het kaartje plaatstdie je ook naar eigen wensen kunt bewerken. Maar vanaf heden is het ook mogelijk om je kaartjes nog meer te personaliseren. Voeg bijvoorbeeld verschillende icoontjes toe, zoals snorretjes en bloemetjes. Zeg nu zelf, een gepersonaliseerde kaart is toch veel leuker?

Originele formaten

De mogelijkheden voor communiekaartjes worden almaar uitgebreider. Doet je kind zijn plechtige communie of lentefeest? Dan is een kaartje in de vorm van een iPhone een leuk idee. Plaats je tekstje in de vorm van een sms op de kaartjes voor een nóg leuker effect. Heb jij een stoere jongen in huis? Dan kun je overwegen om een communiekaart in de vorm van een voetbalticket rond te sturen naar je familie en vrienden. Of kies voor een magazinecover als uitnodiging voor een ultiem Hollywoodeffect!

 

Mintgroene en roze communiekaartjes

Muntgroen en roze zijn niet alleen trendy kleuren om in je slaapkamer te integreren, maar ook op vlak van kaartjes zijn roze en mintgroen niet meer weg te slaan. Wil je eerder een speelse uitnodiging? Ga dan voor een uitnodiging in een doosje of ga voor een drieluikkaartje

 

originele communiekaartjes maken roze


originele communiekaartjes maken meisje

Een passende kaart bij je communiekleding

Voordat je communiekaartjes kiest, heb je ongetwijfeld al je kledij uitgekozen. Want hoe maak je anders mooie foto’s voor de uitnodigingen? Op die manier kun je je kaartjes ook afstemmen op de kleding die je op jouw speciale dag zal dragen. Kies dezelfde kleuren,   op die manier oogt je kaart nog stijlvoller en is alles mooi op elkaar afgestemd.

 

Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden die Tadaaz te bieden heeft? Neem dan een kijkje op onze website!

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 121

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *